Opšta...Tu smo... > Stigao sam !!!

Gliseras

<< < (6/20) > >>

njegos68:

--- Citat: Slovenac  22, 02, 2012, 17:58:25 posle podne ---camac je kod nas.  ljudi treba da stignu iz inostranstva pa da se vidimo da vidim papire i svu postojecu dokumentaciju a onda kod speditera da on kaze svoje.nadam se da je sve uredu . moguci problemi: carina, osmoza ,verovatno kompletno sredjivnje spolja i unutra z noga je skinuta ne znam zasto.mislim da se vidimo za vikend sa gazdom treba da mi javi. mislim da je camac dve godine kod nas to je ono sto znam za sada  pozdrav. otvoren za ucenje

--- Kraj citata ---
Noga je skinuta jer je neispravna.. imaju oni problem zato ga i prodaju tako jeftino.. a posle to izadje znatno,znatno skuplje...

srsa:
Словенац. отвори ти четворо очију, да не буде скупља дара него мера. И не везуј се само за тај оглас, него тражи и даље.  eek  eek  eek  eek  ffff

Darkobp:
Mislim da ce ti neki carinik(a ima ih ovde na forumu) bolje reci,al ako je camac tu vec godinama a nije carinjen on je u carinskom prekrsaju i usao je verovatno na crno,ponarocito sto papiri nisu uopste u drzavi nego sad treba da stignu posle par godina
Mutna je to neka rabota  4588

Razmisljaj o kupovini samo ako ti kvazi vlasnici odrade carinu i srede sve papire,ovako.... no125

Kapetan:
postoji nesto sto se zove privremeni uvoz... e tu moze camac godinu dana da bude neocarinjen ... po meni ako ti se camac svidja... neka kazu cenu "na tvoje ime" to jest da oni zavrse papirologiju ... pa kad ti daju saobracajnu ti njima pare...

HOGAR:
Plovidbenu Kep,plovidbenu  ha ha ha

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju