Nepogode na rekama... > LED NA REKAMA

APEL PRODAVCIMA I PROIZVODJACIMA NAUTICKE OPREME

<< < (7/9) > >>

srsa:
То је пре свега хуман гест. А ако је и маркетингшки потез(а што да не) то је знак да власник марине има слуха за маркетинг. А где су друге марине са својим слухом за маркетинг(ако ништа друго), да не спомињем хуманост?

bugi:
 ha jedino ako ce neki ledolomac da se veze tamo  ha
Ima 10 cm leda na Dunavcu...jos deset dana nista od plovidbe  2658

Kapetan:

--- Citat: bugi  21, 02, 2012, 22:29:47 posle podne --- ha jedino ako ce neki ledolomac da se veze tamo  ha
Ima 10 cm leda na Dunavcu...jos deset dana nista od plovidbe  2658

--- Kraj citata ---

10 cm nije nista strasno ... ako se ima volje to se razbije... u nedleju smo razbijali dvoslojni led koji je bio deblji od 20 cm i sve ok ...

BEGEJ:
Opremu ce i dalje prodavati naj uspesnije oni trgovci koji daju po kataloskim cenama, a ti isti su davali i ranije i sad ista cena provereno. ok hi

Aleks:
"Glas razuma.
Nekad je dovoljno stvari pogledati i iz drugog ugla,i slika se menja.
Postaviti sebe u ulogu trgovca , pa zatim u ulogu onog na drugoj strani i suštinu pronaći iz ta dva ugla."

Pa ja baš o tome i pričam.
Čovek treba da bude svestan da se može naći u položaju onog drugog. U ovom slučaju ja govorim o tome da neki potezi nisu ljudski kako god ih vi pravdali. Postoji u današnjem svetu neko uvrnuto shvatanje o moralu, ako je on uopšte i bitan...
Zamislite da u nekom gradu usled neke nepogode velikio broj stanovnika ostane bez krova nad glavom. Da li je dobar poslovni potez povećati cene smeštaja u svim hotelima? Da li cena smeštaja treba da ostane ista? Da li se treba odreći dela profita i spustiti cene?
Za mene nema dileme. Vi kako god hoćete razmišljajte al nemojte mi to obrazlagati nekom ispraznom retorikom

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju