Nepogode na rekama... > LED NA REKAMA

APEL PRODAVCIMA I PROIZVODJACIMA NAUTICKE OPREME

<< < (6/9) > >>

njegos68:

--- Citat: IKA  21, 02, 2012, 13:09:24 posle podne ---Glas razuma.
Nekad je dovoljno stvari pogledati i iz drugog ugla,i slika se menja.
Postaviti sebe u ulogu trgovca , pa zatim u ulogu onog na drugoj strani i suštinu pronaći iz ta dva ugla.
Svaljivati uvek krivicu na nekog drugog je rešenje koje nam onemogućava da vidimo i sopstvene greške.
Nisu uvek drugi krivi.
U svakom slučaju podržavam , najveće kritizere trgovaca ,da otvore sopstvenu trgovinu , pa da se sit nakupujem jeftinih stvari. Ili možda ne bi bilo tako.

--- Kraj citata ---
Vala Iko,potpuno si u pravu.. nije sve crno bijelo...ne kažem da nema toga ali ne treba generalizovati stvari i sve trgovce  stavljati u isti koš... e sad su ljudi ozlojedjeni zbog ove situacije sa ledom pa u svakom traže krivca,baratajući poluistinama... Kao u slučaju Pere Garmina.. najbolje da poklanja robu ,koju je platio u evrićima...

Kapetan:
jedna odlicna vest , upravo objavljeno na FB profili Aqua Marine ... Apel se siri :)

AQUA MARINA NUDI VEZ VLASNICIMA KOJI SU USPELI DA SPASU PLOVILA OD OVE LEDENE KATASTROFE DA DODJU KOD NAS U MARINU BESPLATNO DVA MESECA DOK SE NJIHOVE MARINE NE SANIRAJU!

http://www.facebook.com/profile.php?id=100003551987292

Momci sta kazete na Ljiljin potez ??? Evo par slika marine :)

ova marina ima trenutno slobodnih 30tak mesta ... a produzju prst cim vreme dozvoli !

za sve informacije cimajte ili ljilju ili mene (ja sam na toj marini)

http://www.aquamarina.rs/

zoki novus:
Pa kad je i tako vec prazna sasvim je dobar marketinski potez  thumbup
Valjda ce neko i da ostane posle ta dva meseca..
Inace marina za svaku pohvalu!

poljo:
Nije vazno sto je marketinski potez vazno je da ima alternativa onima koji su lose prosli u svemu ovome .Pohvalno je u svakom slucaju

deda:
Ako uz dobro delo kasnije poveca broj clanova znaci da je poslovan covek!!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju