Nepogode na rekama... > LED NA REKAMA
APEL PRODAVCIMA I PROIZVODJACIMA NAUTICKE OPREME
Aleks:
--- Citat: BEGEJ 21, 02, 2012, 23:25:03 posle podne ---Opremu ce i dalje prodavati naj uspesnije oni trgovci koji daju po kataloskim cenama, a ti isti su davali i ranije i sad ista cena provereno. ok hi
--- Kraj citata ---
llll thumbup
Kapetan:
Aleksa slazem se... Uvek ce postojati trgovci koji ce se vaditi na razne stvari , i kako to nikada nije do njih.. eto oni ne bi ... Sta bre ne bi ... Nema marze ispod 40 % u ovoj nasoj nautickoj prici .. kako ih nije sramota bre...
NIKO NIKADA me nece ubediti da Srbija ne moze da ima nize cene nego Nemacka... Sto je najcrnje , Srbija ima vece cene nego sve zemlje evrope, ok mozda Albanija ima nize... Zasto je to tako ... pa jednostavno , trgovci su alavi , a ljudi vecinom ovce...
Ej ja sam uvozom i svim ostalim zezancijama uvezem robu 20-50% jeftinije nego kod nas, a da ne pricamo sto taj isti trgovac skojim poredim cene (ne mislim na nikoga posebno vec mislimna 99% njih) ima sigurno popust od 20-40% na MP cenu koju ja platim ...
IKA:
Jedva čekam dan kad ćete vas dvojica otvoriti prodavnicu nautičke opreme, da se sit napazarim. clap k5 m4
broker975fx:
Marina Dunavac u Višnjičkom rukavcu takođe nudi pomoć i besplatan privez svima koji su ostali bez veza dok se ne snađu i ne vide šta dalje. Inače ja sam sa marine Sv. Nikola koja je trenutno prepolovljena u marinu Dunavac došao da prezimim i tu sam od oktobra tako da sam izbegao karambol na mojoj matičnoj marini. Evo linka i kontakata http://www.plovidba.info/forum/vesti-obavestenja-i-novosti/znak-solidarnosti-primamo-na-gostovanje-kolege-koje-su-u-problemu-sa-privezom/msg306066/#msg306066
Aleks:
'Ej ja sam uvozom i svim ostalim zezancijama uvezem robu 20-50% jeftinije nego kod nas, a da ne pricamo sto taj isti trgovac skojim poredim cene (ne mislim na nikoga posebno vec mislimna 99% njih) ima sigurno popust od 20-40% na MP cenu koju ja platim ... "
Tako je Kapetane! I ja mogu da dam sličan primer, iz kupovine raznog ribolovačkog pribora!
--- Citat: IKA 21, 02, 2012, 23:48:59 posle podne ---Jedva čekam dan kad ćete vas dvojica otvoriti prodavnicu nautičke opreme, da se sit napazarim. clap k5 m4
--- Kraj citata ---
Iko a si ti pročitao uopšte o čemu sam ja pisao!?
Dal sam ja komentarisao cene kod nas? To bi mogla da bude posebna tema, u kojoj bi se ja složio sa Kapetanom!
Ali ja prićam o moralu, o postupcima nekih nazovi trgovaca. Politika trgovine u svetu je da stvori mušterije koje će se vraćati - politika trgovaca koje ja prozivam je ošišaj ovcu sad pa ko ga j...
Još jedanput-nisu u pitanju cene, u pitanju je ljudskost!!!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju