Nepogode na rekama... > LED NA REKAMA

APEL PRODAVCIMA I PROIZVODJACIMA NAUTICKE OPREME

<< < (5/9) > >>

Pera GARMIN:
Korekcija cena Garmin uređaja je se na žalost poklopila sa ovim s*anjem u Zemunu, ali sa tim nema nikakve veze. Jednostavno morali smo da reagujemo na skok kursa evra jer su nam cenovnici u dinarima. Sa druge strane, uvek se trudimo da ponudimo akcijske uređaje, ili kod nas ili kod naših partnera u maloprodajama.

Sa druge strane, siguran sam da će mnogi od pogođenih nautičara sačekati da svoje lađe (ili ono što je ostalo od njih) izvuku na suvo, pregledaju štetu i postave prioritete. Ne očekujem da će odmah potrčati u prodavnice da kupuju opremu. Bojim se da mnogi od njih, zahvaljujući "sjajnoj"ekonomskoj situaciji u zemlji, neće biti u prilici da popravljaju plovila, što će se, uz očekivani pad prometa zbog smanjenja broja novih nautičara izazvanih ovom tragedijom, jako negativno odraziti na nautičko tržište generalno.

bugi:
Apsolutno si u pravu...pitanje je ko ima para da pravi sve iz pocetka ili kupuje
Camaca ima kakvih hoces i koliko hoces na prodaju...sad je pitanje hoce li se ljudi razocarati pa jos spustiti cene ili ce sad pokusati prodavci dici cene...u svakom slucaju mrka kapa
A sto se opreme tice sigurno nisu uredjaji prioritet...bez konopaca,nocaca motora,samih motora,bova...se ne moze i tu ce mozda neko da se ovajdi

zoki novus:
Ako nekom od potopljenih camaca bas i bude trebao radar ja sam siguran da ce mu pera dati odlicnu cenu!

Aleks:
Ako si Kapetane...
Taj jezik mi nije primaran ali kako i da li razgovarati sa takvim 'ljudima'?
Gledao sam sve one snimke sa keja, video one jadnike što pokušavaju spasti šta se može i onda još vidim reakciju trgovaca, koji se i predstavljaju na ovom sajtu - ukratko pošizeo sam!
Imam utisak da su kao lešinari požurili da se okoriste nesrećom i bedom drugih ljudi.
Dal je moguće da smo postali takvi il smo oduvek i bili - e to mi nije jasno.
Uskoro će građevinci da se mole za neki zemljotres, oni koji imaju staklenike za neku sušu i odosmo mi svi zajedno u...
A država e to je tek legendarno! Naravno da smo svi mi svesni da su neki mogli da se preduzmu neki koraci, al još i da država podjebava ove nesrećnike, to je tek nečuveno. Važno da su oni izdali neko saopštenje i kao skinuli su odgovornost sa sebe!? Uskoro će da izdaju saopštenje da je celo područje Srbije podložno zemljotresima pa da se mole svi da se presele i izmeste svoje kuće, stanove i ostalu imovinu u B* mater!
Ali u pravu si Kapetane, važno je da se mi ne spuštamo na taj nivo! Nek budale i dalje vladaju! Mi smo krivi...

IKA:
Glas razuma.
Nekad je dovoljno stvari pogledati i iz drugog ugla,i slika se menja.
Postaviti sebe u ulogu trgovca , pa zatim u ulogu onog na drugoj strani i suštinu pronaći iz ta dva ugla.
Svaljivati uvek krivicu na nekog drugog je rešenje koje nam onemogućava da vidimo i sopstvene greške.
Nisu uvek drugi krivi.
U svakom slučaju podržavam , najveće kritizere trgovaca ,da otvore sopstvenu trgovinu , pa da se sit nakupujem jeftinih stvari. Ili možda ne bi bilo tako.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju