Nepogode na rekama... > LED NA REKAMA
APEL PRODAVCIMA I PROIZVODJACIMA NAUTICKE OPREME
poljo:
E moj druze , odista si mlad i ...Svi ce da se vade na kurs dinara prema nekoj valuti . Ako vec kreces na vjetrenjace kupi magarca ,,,pa ili ces da postanes Don Kihot ili Isus , zavisno sta ce da ti urade oni kojima stanes na zulj.
Kapetan:
javise mi da je na Nautickom u slicnoj temi iskrslo Perino ime, Pera jeste digao cene danas, ali kako u zvanicnom saopstenju pise zbog skoka evra, da li je mogao da saceka par dana ili nije ne znam , fakat je da evro divlja, ostavlja gorak utisak kako miljan rece ... ok kako god ...
ne zelim da se, kako neko rece, ovo pretvori u Linc ... on uvozi robu i placa evrima tako da to treba uzeti u razmatranje , ja bih licno sacekao 7 dana pa onda nivelisao bas da bih izbegao spekulacije ...
da li je i kod drugih nivelacija ne znam ...
pero ako je ovo pisanje izazvalo neki problem ja ti se javno izvinjavam !
Aka kaze da je lim skocio ... ako vec hocete da bojkotujete nekoga eto prilike... zelezara Smederevo se pre mesec dana "zatvorila" je je cena lima na trzistu niska a danas ako je informacija tacna posle one havarije za vikend skacu cene ... ponavljam jos jednom ako je tacno onda je to neopisana bruka i sramota...
Kapetan:
Evo Pera se prikljucio apelu ! Ipak ima rezultata
http://www.mojaladja.com/forum/index.php/topic,9561.msg103418.html#msg103418
ja obicno volim da kazem da je bolje uvesti nego kupiti ovde ... ali ovde je uvoz skuplji ...
Trebali bi i ostali trgovci i uvoznici da se oglase po ovom pitanju !
Aleks:
Kakav skok evra, kakve zajebancije! Trgovci vide sansu da zarade pare i to je to!
Evo sta rade trgovci
http://www.kupujemprodajem.com/Nov-Camac-Smederevac-s5-1564789-oglas.htm?filter_id=5775940
Isti taj čamac je pre nedelju dana bio 630. Pa kakav skok evra??
Nije ovo neko poskupljenje ali je reakcija u ovom trenutku odvratna!
Ako nije u skladu sa jezikom na ovom forumu brisite i poruku i mene iz članstva, al:
J*** im ja mater!!! Nek se nose svi u pm!
Kapetan:
Aleksa svi smo uzbudjeni , ali nemojmo se spustati na nivo takvih trgovaca... Editovao sam ti poruku i ako bas moras da psujes , a sumljam da moras... onda ubaci tzv asterikse...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju