Svi ste primetili da portal nije radio zadnjih mesec dana... Sto zbog obaveza a sto zbog nekih drugih stvari nisam stizao time da se bavim... Pre par dana sam angazaovao jednog mladog momka da nam sredi portal... Danas vec mozete videti prove rezultate ... Nadam se da cemo u narednih 24 casa sve stabilizovati ....
Sto se tice novih sadrzaja, pored oglasa koji ce proraditi danas dodacemo i sledece stavke :
-
Kamere koje snimaju reke i vode Srbije , ukoliko znate za neke kamere koje snimaju vode Republike Srpske, Hrvatske , Madjarske obavezno javite u ovoj temi da pokusamo da se dogovorimo oko preuzimanja linkova
-
Vodostaj u saradnji sa RHMZ-om Stavicemo graficke informacije a za nedelju dana ako sve bude

kada nam isporuce rss feed koji nam odgovara necemo morati da gledamo reke tipa Beli timok vec cemo imati za svaku reku par ciljanih mesta ... Znaci molim vas daodete na njihov sajt i u ovoj temi kazete sta vas sve interesuje , ovo je jako bitno zbog integracije sa mobilnim telefonima!
Razmisljao sam da li da stavimoi vremensku prognozu ali prilicno sam siguran da svako ima neku svoju koju prati te mislim da nije potrebno....
Ujedno vesti smo pokrenuli u vise rubrika nego do sada, tako da cete moci da nadjete dosta zanimljivih a opet lepo razvrstanih stvari ...
Eto toliko od mene ukoliko ima jos nekih saveta i zahteva javite !