E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Električni doboš vinč u kućnoj izvedbi

<< < (2/10) > >>

Kapetan:

--- Citat: KING  01, 02, 2012, 13:08:11 posle podne ---Kapetane mislim da imaju dobre cene,  i da nije lose da ih stavis na forum pa kome odgovara tu su.
Negde kod njih na sajtu sam procitao da salju i za Srbiju bez pdv (Nisam siguran)

--- Kraj citata ---

preformulisacu ovaj podforum za online nabavku ... a SVI salju za srbiju bez PDV-a ukoliko im trazis... jedino Ameri ali oni nemaju PDV...

oblak:

--- Citat: Kapetan  01, 02, 2012, 13:22:20 posle podne ---
--- Citat: KING  01, 02, 2012, 13:08:11 posle podne ---Kapetane mislim da imaju dobre cene,  i da nije lose da ih stavis na forum pa kome odgovara tu su.
Negde kod njih na sajtu sam procitao da salju i za Srbiju bez pdv (Nisam siguran)

--- Kraj citata ---

preformulisacu ovaj podforum za online nabavku ... a SVI salju za srbiju bez PDV-a ukoliko im trazis... jedino Ameri ali oni nemaju PDV...

--- Kraj citata ---

Ne salju iz GB. Kontaktirao sam ih da mi skinu PDV ali su mi trazili podatke o firmi. Poshto nisam zeleo da kupujem preko firme, ukljucili su mi PDV. To je bilo pre 3 nedelje. Inache kupovina preko e-bay.

Kapetan:
ja ne narucujem na EBAY posto su to dobrim delom fizicka lica koja kupe robu i onda preprodaju (platili ljudi PDV ne mogu da odbiju), ima i firmi ali zeznuto je kada ide preko EBAY-a posto im EBAY uzima procenat za cenu sa PDV-om ...

evo ga zvanicni mail od SVB-a kada sam kupovao zanji put

Dear Nikola,

Thank you for your inquiry.

Yes we accept prepayment by bank transfer. We send all over the world, so we send to Serbia too. 
If we send directly too Serbia we do not charge the German VAT.

For more questions don´t hesitate to contact us.

Your SVB - Team
Best regards

Andreas Mannott

SVB Spezialversand für Yacht- & Bootszubehör GmbH
Gelsenkirchener Str. 25 / D-28199 Bremen / Germany
Tel: +49 (0) 421 57290-0    E-Mail:    info@svb.de     
Fax: +49 (0) 421 57290-40   online:    www.svb.de

mesechar:

--- Citat: KING  01, 02, 2012, 13:08:11 posle podne ---Mesecar neznam sta ti znaci rucni vinc.
To je potpuno isti koji je postavio kapetan sa SVB samo jeftiniji .

Kapetane mislim da imaju dobre cene,  i da nije lose da ih stavis na forum pa kome odgovara tu su.

--- Kraj citata ---

taj model nema motor! kao sto vidis nigde  za taj model ne navode snagu motora i napon
evo i gugl prevoda stranice

Ручни чекрк модела "Роиал"   -__piše lepo ručni..za 400 i kusur je ručni

Погодан за чамце до 12 м
 Морску отпорна алуминијума, полираног и анодно заштићеног
 Кеттеннуß за 6,8 или 10 мм сидро ланац
 Ручне контроле, дуал-делујући
 200 кг вучу
 Спиллкопф одвојено управља

Тежина 9 кг

Монтажне рупе:
 Л = 185 мм Б1 = 100 мм, Б2 = 70 мм, ДРМ: 11 мм.

димензије:
= 192 мм, Д = 85 мм ф = 222 мм, Л = 80 мм;
 П

IKA:
Obzirom na prihvatljive cene,ja ću ipak sačekati Mesečarovu reportažu o pravljenju garažnog vinča.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju