E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
Električni doboš vinč u kućnoj izvedbi
mesechar:
pronašao sam na netu da ovakvi vinchevi mogu da završavaju posao na manjim brodovima ,nije ga teško napraviti.
poljo:
Po ovakvim cijenama nije ni cudo da razmisljamo o budjevini .
Arsa:
--- Citat: oblak 31, 01, 2012, 23:08:27 posle podne ---
--- Citat: Arsa 31, 01, 2012, 23:04:41 posle podne ---Da li bi moglo da posluži i nešto ovako?
--- Kraj citata ---
Ovo prvo je vinch za trejlere odnosno prikolice. Mogao bi posluziti da mu brzina motanja nije toliko mala, trebalo bi ti 10 minuta da namotash konopac 30 m
moglo bi Arso ali ovaj vinch skuplja sajlu brzinom oko tdva do tri metra u minuti a treba oko deset metara .osim toga ima mali kalem pa ne može stati mnogo konopa ili sajle...svega šest metara ili tu negde..inače prodavao se u prodavnicama uradi sam za 6400 dinara..da i još jedna vazna sitnica razmotava se ručno ali ja upravo sad radim na projektu elektro vincha dobošara pa cu okačiti slike skoro je gotov. xexex dobio si dupli odgovor.
--- Kraj citata ---
Sve pažljivije pazim na času. :hi:
Tema me stvarno zanima. Za desetak dana počeću da davim narod na sajtu svakojakim pitanjima.
Zoran:
U budz varijanti vinca,treba izbegnuti kanap,nego se opredeliti prvenstveno na lanac,ili sajlu.Ne zaboravite da
bi kanap bio namotan pod stalnim naponom.Mislim da mu to ne bi valjalo.
KING:
Mesecar neznam sta ti znaci rucni vinc.
To je potpuno isti koji je postavio kapetan sa SVB samo jeftiniji .
Kapetane mislim da imaju dobre cene, i da nije lose da ih stavis na forum pa kome odgovara tu su.
Negde kod njih na sajtu sam procitao da salju i za Srbiju bez pdv (Nisam siguran)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju