E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

Munje i čamci

<< < (3/8) > >>

Bane:
predlažem da napravimo jedan kavez za krabe, pa u nedostatku kraba može poslužiti i kao Faradejev prekriven mušemom :wizard:

Kapetan:

--- Citat: Bane  15, 01, 2009, 16:04:56 posle podne ---predlažem da napravimo jedan kavez za krabe, pa u nedostatku kraba može poslužiti i kao Faradejev prekriven mušemom :wizard:

--- Kraj citata ---

ne treba nam kavez unecemo zrnu u moju kabinu i sedeti u njoj :) taman dva kaveza i nista nam nece faliti :)

espresso:
Zaboravio sam da napomenem da spustanje sidra na lancu ima smisla samo ukoliko postoji kontakt izmedju lanca i metalne vodjice na palubi. Ukoliko vam se lanac nastavlja kanapom o tome morate voditi racuna. Kanap naravno nece sprovesti elektricitet u vodu.

espresso:
to je sve ok. deo akumuliranog elektriciteta, ce preko vodjice lanac provesti u vodu, ako ne daj boze za to bude potrebe.

Kapetan:

--- Citat: espresso  16, 01, 2009, 14:24:52 posle podne ---Zaboravi sam da napomenem da spustanje sidra na lancu ima smisla samo ukoliko postoji kontakt izmedju lanca i metalne vodjice na palubi. Ukoliko vam se lanac nastavlja kanapom o tome morate voditi racuna. Kanap naravno nece sprovesti elektricitet u vodu.

--- Kraj citata ---

znaci bucnemo celo sidro u vodu i namotamo nazad jedno 3-4 metra tako da ceo lanac bude vlazan .. bolje ce provoditi struju... ujedno posle udara groma pokupiti okolnu ribu :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju