jos nista ne odlucih.... videcu kakva bude situacija sa poslom, familijom, vremenom pa cu se mozda pridruziti na dva tri dana kao sto rekoh ...
pitanje za leptiricu:
da li postoje problemi sa travom na kanalima ?
da li mozes da napravis spisak stvari koje su se pokazale neophodne na predhodnim regatama?
da li je tegalj zabranje ili dozovljen ?
da li postoji radio kanal koji slusaju ucesnici na regati ?
Nisam Leptirica al da probam da ti pojasnim.
Postoje snimci kada sam kao prvi u prevodnici pošao i nasukao se na čitavo ostrvo sastavljeno od trave drezge granja i koječega.Kada sam zaronio osetio sam da je odisej naseo na plutajuće ostrvo debljine oko 1m.Čistio sam ostrvo ispod odiseja jedno pola sata, al zato takav detalj ostaje uretan u memoriju.
Trave ima dovoljno za sve , nebrini niko neće biti uskraćen.
Spisak stvari sam praviš, i sam određuješ šta ti je neophodno.
Tegalj je dozvoljen.Od 12 dana prošlogodišnje regate ja sam teglio kolegin čamac jer je kolega morao da se vrati kući, celih 8 dana.Mnogi plove u teglju, i formira se jedno desetak grupa.
Radio kanal koriste oni koji imaju stanice .Komunikacija se uglavnom održava sistemom ;prenesi dalje;
Svi dobijaju brojeve mobilnih telefona svih učesnika pa zovi koga hoćeš.
A da , i majstor je interveniso kod mene na lađi.Svo pivo smo popili tako da je njegovim odlaskom odisej bio lakši za celu gajbu. :lula:
kad kazes ide majstor sta to tacno podrazumeva ? da li taj masjtor ima neku logistiku na kopnu sto se tice rezervnih delova tipa nekoga do donese impeler za hondu ?