...
LSI svakako ti se stavljam na raspolaganje , ali samo ako povedeš i kapetanicu.
Kap nema komaraca, ako je to jedino što te muči.Po Mirjani vidiš da nisu svi 50-godišnjaci
Iko, večeras smo razgovarali o tome i presvetla LSI se saglasila i izrazila spremnost na zajedničku avanturu (ne znam da li to ima neke veze sa tim što je danas Lazareva subota?). Tim pre, što imamo, pored vas, još prijatelja u Titelu i rodbinu (i to ženinu) u Zrenjaninu i Bečeju, pa bi to bila jedinstvena prilika za susrete koji nisu uobičajeni.
Ostaje samo briga da li će moj čamac biti spreman za plovidbu.
Kao nepopravljivi optimista, nadam se da će Zoki uspeti da završi svoj deo u toku aprila, do sredine maja, što bi mi ostavilo desetak dana da uradim enterijer (makar najgrublje).
Ako kabinu i ne uspem da tapaciram da bude udobna za spavanje, postoji mogućnost da ponesemo šator i opremu za kampovanje. Ali ipak sve zavisi od toga da li će čamac moći da plovi.
Suština je u tome da Zoki završi čamac do sredine maja, jer od 5. do 17. juna imamo uplaćen aranžman na Krfu, tako da ništa neću moći da uradim u tom periodu.
Zoki će me veoma zadužiti ako mi to odradi na vreme.
U protivnom, ostaće ovo još jedan lep nedosanjani san ili ćemo čekati neku drugu sličnu priliku.
Više me brine da mi na poslu ne iskrsnu neki problemi. U tom slučaju morao bih da otkažem učešće.
Zbog svega ovog neću žuriti sa prijavljivanjem dok ne budem video kako napreduju radovi na čamcu ali dobro je da znam da postoji mogućnost da budemo zajedno.
Pozdrav.