Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
pre i posle regate Vode Vojvodine 2011
Zoran:
"Sto se tice broja plovila... Zorter je potpuno u pravu . Pred polazak Regate reci cemo tacno koliko ima prijavljenih a nakon zavrsetka koliko je stvarno bilo ucesnika. Prva Regata je brojala 40 jahti od prijavljenih 45, druga oko 65 od prijavljenih 70. Mi znamo koliko nasa organizacija moze da pokrije plovila i ljudi ali to ipak ne iznosimo javno. Nadam se da razumete."
Ne razumem,ali da me neodoljivo podseca na doba komunizma,podseca.Sve neke tajanstvene tajne.Neka bude
kako biti mora. :)
Terca:
--- Citat: ronac 11, 05, 2011, 19:58:05 posle podne ---I ako sam razmisljao da idem, Terca me ubedi sa svojim komentarom da ostanem kuci.
Nevolem sitne zene a jos manje ludu decu :taunt:
--- Kraj citata ---
Evo vam jedan bećarac, domaći:
"Ja sam mala- pa neka sam mala,
ima lole koji male vole."
Ove druge stvari, komarci, cija-bija, Terca, sve su to "stare babe za bećare slabe".
Zoran Marinković:
:smile:
Što se tiče komaraca - nas to ne brine ...oni napadaju samo lepe i mlade.... :dance1:
a nas.. :heat: ovakve obilaze u širokom luku.... :lol: :lol:
IKA:
--- Citat: zoran 11, 05, 2011, 20:28:19 posle podne ---"Sto se tice broja plovila... Zorter je potpuno u pravu . Pred polazak Regate reci cemo tacno koliko ima prijavljenih a nakon zavrsetka koliko je stvarno bilo ucesnika. Prva Regata je brojala 40 jahti od prijavljenih 45, druga oko 65 od prijavljenih 70. Mi znamo koliko nasa organizacija moze da pokrije plovila i ljudi ali to ipak ne iznosimo javno. Nadam se da razumete."
Ne razumem,ali da me neodoljivo podseca na doba komunizma,podseca.Sve neke tajanstvene tajne.Neka bude
kako biti mora. :)
--- Kraj citata ---
Zoki , ajmo ovako. Kvota je recimo 100 plovila.Zar očekuješ da te neko svaki dan obaveštava koliko je prijava pristiglo.Kako ćeš 25.5. znati dali je kvota popunjena ili ne.Ili će odluka da li ići ili ne , zavisiti od broja prijavljenih.Reče Terca , il ideš il neideš.
zorter:
A vrlo cesto se desi da neko kaze:
"...ebiga, guzva je, necu ici ove godine !!!"
A organizator, ako ima previse priavljenih ima pravo i mogucnost, da podeli u dve regate sa polaskom dva dana razlike i da svi ucesnici budu zadovoljni.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju