Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

pre i posle regate Vode Vojvodine 2011

<< < (9/30) > >>

LSI:

--- Citat: sale m  11, 05, 2011, 15:14:18 posle podne ---LSI pa ti idi sa Nesom on ce da ti kuva

--- Kraj citata ---

Ma, ne bih ja da se Kapetan nadje pogodjenim. Njih dvojica su ekipa.

Šalim se - ideja je bila da sa suprugom idem na regatu.
Hteli smo da iskoristimo priliku da ja "osetim" čamac i motor na mirnoj kanalskoj vodi, a u blizini "supervizora" koji bi u svakom trenutku mogli da mi priskoče u pomoć ako nešto "zaškripi" (mislim na probleme u vezi plovidbe - probleme sa ženom niko na svetu ne može da mi reši!), a da i ona vidi kako može da bude lepo na vodi.
Obzirom da imamo prijatelje u Titelu i Perlezu i rodjake u Zrenjaninu, Bečeju i rodjake i prijatelje u Novom Sadu - bio bi to pravi dogadjaj na samom početku našeg ladajrenja...

Terca:
Bravo LSI! Naboli ste veoma važne razloge za učešće na regati. Pogotovo za one sa sitnim ženama i ludom decom.

Ostali, ne brinite puno o komarcima. Njih ima kao u priči, ali  recimo tri dana će padati kiša- tada ih ima manje, još tri će duvati neprijatan vetar- tada ih opet ima manje, a kad bude sijalo sunce neće biti prijatnih 25 nego pustinjskih 40, 8-9 sati dnevno naspram sat ipo komaraca...

Važno je doneti odluku: ići ili ne, pa ko je protiv smišljaće izgovore, komarce, lokalnu samoupravu, ciju, biju... a ko je za smišljaće rešenja.

leptirica:
E Terca svaka ti cast na komentaru..
Najvise mi se svideo onaj deo sa sitnim zenama i ludom decom :)

ronac:

--- Citat: leptirica  11, 05, 2011, 19:02:48 posle podne ---E Terca svaka ti cast na komentaru..
Najvise mi se svideo onaj deo sa sitnim zenama i ludom decom :)

--- Kraj citata ---
I  ako sam razmisljao da idem, Terca me ubedi  sa svojim komentarom da ostanem kuci.
Nevolem sitne zene a jos manje ludu decu :taunt:

deda:

--- Citat: Kapetan  11, 05, 2011, 13:28:49 posle podne ---
--- Citat: fisherman  11, 05, 2011, 09:09:03 pre podne ---Leptirice,
od 39 prijava morate priznati da su nasi clanovi jedni od najlepsih na skupu bili :)

--- Kraj citata ---

da su nasi jesu, da su lepi .....  :lol:

--- Kraj citata ---

Sta bre pricas , vidis da smo ki upisati!!Doduse onaj celavi malo odskace!!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju