Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
pre i posle regate Vode Vojvodine 2011
Zoran:
Iko,kao prvo ne idem na regate.
Niti me interesuje kolko ce camaca ici ili kolko ih se prijavilo,ili koliko ce
ih se jos prijaviti.Postavio sam pitanje,kolko camaca ide na regatu?Dobio od-
govor da je to poslovna tajna.Ajde molim te sve tajna do tajne.Onda se jos
pojavljuje tumac politike vojvodina vode.
Inace naravno da bi me kao zainteresovanog interesovalo kolko se
njih prijavilo.I nista strasno ne bi bilo da se tajanstvena brojka negde i pojavi.
:drinks:
PS. Ajde necu se vise po tom pitanju raspitivati.
Labud 1258:
Ne idem i ne zanima me al moram malo da mutim vodu...
Da ne postojimo trebalo bi nas izmisliti !
Zorane, ova regata ima i komercijalnu crtu u smislu popularizacije nautičkog turizma kao i turizma uopšte u Vojvodini a nadam se uskoro i šire. Potrebno je da se neko ( u ovom slučaju Vode V. ) prihvati nezavidnog dela posla tj. organizacije a to je jedino moguće uvođenjem nekih pravila koja se moraju poštovati.
Kada bi mi sami nešto organizovali to bi ličilo na raspad sistema.
Daj bože da ova regata potraje dok ja napunim prosečne godine učesnika pa dođem do slobodnog vremena ili se jako dobro organizujem.
Učesnicima i organizatorima želimo da sve prođe u najboljem redu :party:
LSI:
--- Citat: Zoran Marinković 11, 05, 2011, 22:30:34 posle podne --- :smile:
Što se tiče komaraca - nas to ne brine ...oni napadaju samo lepe i mlade.... :dance1:
a nas.. :heat: ovakve obilaze u širokom luku.... :lol: :lol:
--- Kraj citata ---
E, sad mi je mnogo lakše.
Znate, ako postoji samo jedan komarac ili ako ih ima hiljadu, a na tom mestu se nalazimo samo moja žena i ja, onda će i taj jedan ili onih hiljadu sleteti na mene da mi krv piju, a na nju će sleteti eventualno da malo odmore krila.
Ja sam do sada govorio: "Nju ni komarci neće, samo sam je ja hteo, pa mi se obilo o glavu!"
Tek sada mi je jasno da se tu radi o mladosti i lepoti!
Terca:
--- Citat: zoran 11, 05, 2011, 20:28:19 posle podne ---Sve neke tajanstvene tajne.
--- Kraj citata ---
Nije tajna, odgovor je 42.
ima i na guglu:
http://www.google.com/search?source=ig&hl=sr&rlz=1G1GGLQ_SRZZ261&q=Answer+to+the+Ultimate+Question+of+Life%2C+the+Universe%2C+and+Everything&aq=f&aqi=g1&aql=&oq=
:drinks:
Terca:
--- Citat: Labud 1258 12, 05, 2011, 07:57:32 pre podne ---Ne idem i ne zanima me al moram malo da mutim vodu...
--- Kraj citata ---
Tačno tako: uđe Lala u apoteku i traži pola vijagre, a oni se ubiše da mu objasne te kako se to tako ne prodaje, te ne koristi se tako, te neće biti rezultata...
A on im kaže:"neću ja da radim one stvari, nego samo malo da pod*ebavam..."
:)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju