Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...
Edukativni Seminar "Ladja iz Holandije"
IKA:
živeo govornik.Ko hoće,ići će pa makar i u Apatin na probu glisiranja s 5 hp. Dobra volja i predpostavka dobrog provoda i druženja i nebitno je gde se ide.Mada jesmo mi iz pasivnijih krajeva u malo nepovoljnijem položaju, ali nemože i jare i pare 44444
Arsa:
--- Citat: IKA 04, 02, 2012, 14:09:13 posle podne ---živeo govornik.Ko hoće,ići će pa makar i u Apatin na probu glisiranja s 5 hp. Dobra volja i predpostavka dobrog provoda i druženja i nebitno je gde se ide.Mada jesmo mi iz pasivnijih krajeva u malo nepovoljnijem položaju, ali nemože i jare i pare 44444
--- Kraj citata ---
Niste vi iz pasivnih krajeva nego smo mi malo zabačeni. Ali šta da se radi?
LJudi neću ja da odredim mesto za zimsko druženje. Predlažem da to uradimo kada vidimo koliko nas bi u opšte došlo.
Ja prijavljujem učešće. Gde god se dogovorili.
Pozvaću i Mošu pa ko želi njegove usluge, može ga pitati šta god hoće.
Ne pišem ništa a koj hoće neka piše.
IKA:
Hteo , ne hteo ti si već prijavljen.Kakva bi to edukacija bila bez predavača 55555 h44
poljo:
Kaze se Brcaka predsednice. Ko nije u mogucnosti da dodje nije ni obavezan . U najgorem slucaju 10 evra karta i Lasta te doveze . Datum i mjesto pa da se pristupi okupljanju . Iz Brckog minimum 2 komada se prijavljuju , s vjerom u boga ...da ce da nam puteve da rascisti .
Zole:
koji bi bio termin?
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju