Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Edukativni Seminar "Ladja iz Holandije"

<< < (4/21) > >>

taxi:
ne znam odakle je arsa pa valjda u njegovo mesto uostalom ja dolazim gde god da bude

srsa:
Идеалне локације за одржавање семинара су Копаоник и Златибор.  kgk  kgk  hahaha  hahaha  stri  stri  ffff

Zoran:

Labude,nije mene lako iznervirati.Jednostavno mi ne prija kada se o nama iz Beograda prica
kao o privilegovanima.To mu dodje nekako pod obavezno,ali kao u saljivom tonu.Manite me tih prica.

Labud 1258:
Poenta mog posta je da ostane pisani trag o celoj priči, biće sigurno mnogima zanimljivo. Nije dovoljno hteti otići negde, treba a i moći a postoje i objektivne okolnosti koje nekog mogu sprečiti ( ne pričam o sebi )

Kap, odlična je ideja.
Ps. ako bude trebalo prekucavanje skeniranog materijala ili video zapisa, tu sam  k5

njegos68:

--- Citat: srsa  04, 02, 2012, 15:43:32 posle podne ---Идеалне локације за одржавање семинара су Копаоник и Златибор.  kgk  kgk  hahaha  hahaha  stri  stri  ffff

--- Kraj citata ---
EEE Slažem se za Zlatibor... Onda će i meneni i Novusu biti ista razdaljina..a i momcima iz Brčkog uz Drinu ista razdaljina približno...  6589  Jedino će Iki biti ohoho...  plane 

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju