Nautika opšta... > Regate, druženja, susreti...

Edukativni Seminar "Ladja iz Holandije"

<< < (2/21) > >>

srsa:
Не знам шта овде није јасно. Капетанов предлог, са којим се апсолутно слажем и пријављујем се, је да се јаве сви који су заинтересовани за дружење где ће Арса, до у ситна цревца, објаснити све везано за пут и куповину свог бродића у Холандији. Тек након "пријава" одредиће се место и термин наведене "едукације".    ffff  ffff  ffff

Kapetan:

--- Citat: Labud 1258  04, 02, 2012, 10:45:22 pre podne ---Jel to znači da ćemo mi koji nismo iz prestonice biti uskraćeni za priču ? Možda smo i mi zainteresovani za put Holandiju !

--- Kraj citata ---

Labude pusti  ffff znas i sam da oni vazda imaju specijalne ideje , ja cu sva arsina iskustva srociti u krace uputstvo i postavicu u novu temu , a gledacu i da vidimo sta kazu neki spediteri kako sta i gde....

zoki novus:
prosle nedelje sam bio u novom sadu i jedva sam stigao za 45min sa sve putarinom
od miljakovca do pancevackog mosta neretko mi treba sat vremena.....
te price sta da radimo mi van provincije nisu bas primerene.
ko hoce taj i dodaje dal iz sombora dal iz sapca dal iz novog sada...

Kapetan:
sto bas i nije sasvim tacno ... ti ces do skupa da dodjes i odes za 3 litre goriva.. a covek iz novog sada za 10 litara plus dve putarine od 240 dinara...  sto ce reci tebe izadje oko 400 dinara njih oko 1800 ....

zoki novus:
kakva je to sad demagogija?
kad smo isli u brcko jel smo trazili od brcanaca da nam plate benzin?
kad idem na tisu ne pecanje da svratim do ike po kanticu dve?
ko hoce da dodje doci ce bilo gde i kada !

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju