E, ovako treba... > Domaća proizvodnja

Domaca proizvodnja NARVAL BOATS

<< < (2/5) > >>

Kapetan:

--- Citat: Профа  09, 01, 2011, 01:44:17 pre podne ---Капетане, 30% попуста на 10 000 Е ?

--- Kraj citata ---

ispravka sad im je 20% ako uzmes i motor ... ma pokazi im kesh i dogovaras se kako treba ... sto mu dodje manje vise na isto ...

Zemunac:
izgleda nisam dobro pito. Interesuje me ponasanje camca ,dali krcka plstika , kakva je posle recimo 5 godina, koliki motor mu treba.

ne interesuje me veliki narval i ne idem na pijac da se cenkam

malo je hitno, pa mi svaki komentar vlasnika vredi

hvala puno.

srsa:
Земунац, није реч о ценкању већ о томе да за разлику у цени добијеш мотор џабе.

Kapetan:

--- Citat: Zemunac  09, 01, 2011, 09:54:48 pre podne ---izgleda nisam dobro pito. Interesuje me ponasanje camca ,dali krcka plstika , kakva je posle recimo 5 godina, koliki motor mu treba.

ne interesuje me veliki narval i ne idem na pijac da se cenkam

malo je hitno, pa mi svaki komentar vlasnika vredi

hvala puno.

--- Kraj citata ---

ja sam bio na dva tri narvala... plastika je ok , camac je lepo uradjen i lepo ide, manje vise sve pohvale ... e sad ti narvali su radjeni pre 10 15 20 godina ... kako ih prave sada to je veliko pitanje... u svakom slucaju idi vidi i ako je kvalitet isti cena je sasvim ok , a za cenkanje mozes kao sto srs-a rece da uzmes pomocni motor, narvali koje ja znam se jako dobro ponasaju na vodi sa unutrasnjim motorom ....

evo pogledaj ovaj narval on je bio do roterdama, amsterdama i nazad...

http://www.mojaladja.com/forum/index.php?topic=4518.0

e sad recimo , vlasnik je apotekar koji je bio u dilu sa narvalaom , dal suvlasnik dal sta nisam skapirao .. i on mi kaze da ove godine mora da vadi korito napolje da susi plastiku jer mu je usla voda dal to znaci osmozu dal sta ne znam  nisam isao u tancine , al da imas i taj podatak... 

Kapetan:

--- Citat: Zemunac  09, 01, 2011, 09:54:48 pre podne ---izgleda nisam dobro pito. Interesuje me ponasanje camca ,dali krcka plstika , kakva je posle recimo 5 godina, koliki motor mu treba.

--- Kraj citata ---

e zaboravio sam za motor, koliko vidim ovi nude 8 konja hondu... apotekar je skoro uzeo novi motor dal 40 dal 60 konja i tek tu se narval pokazao ...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju