E, ovako treba... > Domaća proizvodnja

Domaca proizvodnja NARVAL BOATS

(1/5) > >>

Kapetan:
www.narvalboats.com

na zalost sajt im je u fleshu pa ne mogu da iscupam slike

trenutno daju 30% popusta

Zemunac:
Narval ima sada akciju jos nekolko dana i nudi model 820 za 10000 evra . Dali neko od prisutnh ima  taj brod i kakva u mu iskustva?
hvala unapred i pozdrav.

Nemo:
Nemam ni jedan model ali na nekima od njih sam proveo neko vreme.
820 kako ga zovem mali Narval ima dosta dobrih osobina za brod te velicine. Sad po zelji ko zeli stabilni ili vanbrodski motor.
Ponasanje na talasima je dobro stim sto bi za neko ozbilnije putovanje savetovao otezanje kobilice.

Narval 960 na njemu sam boravio na moru dosta vremena. Takdje ima odlicna maritivna svojstva.
Jedino sto mu je falilo otezanje kobilice.
Imao je motor Lambordini 60ks konstanto sam ga vozio na 1/3 gasa a nekad na 2/3.
Prostran je kabini i kokpitu.
Malo se ljulja ali koji se brod na vodi pa ne ljulja?
Na tom gasu na kom sa ga vozio imao je izmedju 6-8 knt u zavisnosti dali su bili gosti samnom ili prazan i da li je more uzburkano.
Dopada mi se velika platforma pozadi koju ima.

Kapetan:

--- Citat: Zemunac  08, 01, 2011, 22:43:58 posle podne ---Narval ima sada akciju jos nekolko dana i nudi model 820 za 10000 evra . Dali neko od prisutnh ima  taj brod i kakva u mu iskustva?
hvala unapred i pozdrav.

--- Kraj citata ---

dobra stvar kod narvala je da stalno imaju akciju, mada to gubi smisao evo pre godinu ipo davali su 30% popusta a sad kao akcija  ... a moze i fora odes oni kazu cenu pa se cenkas.... samo je bitno da imas lovu u rukama da znaju da si ozbiljan , moze cena drasticno dole... samo moras da vidis dal u tom momentu nesto rade ili ne ... cim su pri kraju a nemaju novi narucen sve moze...

Профа:
Капетане, 30% попуста на 10 000 Е ?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju