E, ovako treba... > Domaća proizvodnja
Domaca proizvodnja NARVAL BOATS
dugamm:
Frenin Akvarijus sada pravi Mladja - TRI PRINCEZE iz Novog Sada. Ovo je po meni superioran brod u odnosu na Narval.
budens72:
Dugamm, ajde malo obrazloži tvrdnju :new_russian:
meni su oba broda interesantna.... pa me zanima mišljenje, prednosti i mane.... na Akvarijusu sam bio a Narval video samo sa slika i u prolazu Dunavom....
dugamm:
Pa malo sam obrazlagao u predhodnim pisanijama.
Akvarijus (stari tip) imao sam 11 godina . Novi sa 9m i platformom je jos bolji , sto se tice plovnosti , stabilnosti , dizajna , estetike i ergonomije prostora. Frena i Mladja imaju vrhunsku izradu (kvalitetna plastika , dobra ugradjena oprema , vrhunski tapacirung ...).
Narval ima dobar dizajn - lepi su brodovi za oko , ali meni se dizajn i raspored broda nesvidja.Smatram da su lose reseni da nije prostor (koji je na brodu dragocen) nije dobro iskoriscen. Sto se tice izrade i opreme , cini mi se da su korektni (bio sam par puta kao gost na tim brodovima).
mesechar:
Ja intezivno vršim istraživanje vezano za narval a razgovarao sam i sa jednim vlasnikom akvarijusa .U pitanji je Nikola Kojo naš glumac.Rekao mi je da prodaje akvarijusa jer mu je upravljanje unutar kabine i kad su vrućine pozli mu a da ne govorimo da kad isplovi sa društvom svi se zezaju napolju a on crkava unutra .Upravo sad pokušava da napravi daljinsko upravljanje pa čak i kameru sa monitorom da bi imao uvida u situaciju ispred broda . I naravno traži jače motore u odnosu na narvala.
Što se narvala tiče činjenica je da se ljulja više od akavarijusa ali se dobro kreće sa malim motorom (čak i sa deset konja) što se prostora tiče definitivno ga ima manje ali boksova i ostava ima dovoljno. Toalet i prostorija za toalet su mu perfektni,kuhinja ima opciju u kabini ili na zadnjoj terasi.
Oprema hm rezervori za vodu i gorivo automatska pumpa tuš u toaletu i na zadnjoj platformi gps ploter telefleks sva instalacija i signalizacija lcd tv glomeks antena, shporet frizider tapacirunzi itd mislim da je sve to bez motora vishe nego dovoljno .
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju