E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

NovA TuRA ,NovA Avantura prepravka NOrmana 20

<< < (11/28) > >>

gile69:
Mesechar svaka cast. Kako uspevas  da radis na ovom minusu?
Restauracija je pravi poduhvat, a i Gavrilo je bio odlicno sredjen.Samo nastavi.

Pingvin44:
Znaju momci znanje.
Mnogima školu da drže...

Arsa:

--- Citat: mesechar  27, 02, 2012, 18:53:17 posle podne ---Aa za vikend se malo radilo..isključivo pemzla pa lagano bezbojni lak ...šmirglica i ostale radosti..
Malo sam pasovao vrata i ostalu drvenariju..ofarbao svod nadkabine ..i još stotinak sitnica ali to se baš ništa ne vidi

--- Kraj citata ---

Kako si šmirglao drvenariju u čamcu. Ručno ili mašinski? I koja granulacija šmirgle? Da li odmah usisavaš ili imaš neki dodatak za skupljanje piljevine tokom šmirglanja.

Tokom zime neki prozori nisu dobro dihtovali pa je voda prodrla na neke drvene delove. Da li se oni prvo suše pa onda šmirglaju ili može i pre da se šmirgla?

Kako...

Ma imam još 100 kako?

Od srede se "selim" na Adu sa svojim skromnim alatkicama pa ću laganica da poradim šta mogu. A ima dosta zanimacije za jednog penzosa.

mesechar:

--- Citat: Arsa  28, 02, 2012, 02:13:23 pre podne ---
--- Citat: mesechar  27, 02, 2012, 18:53:17 posle podne ---Aa za vikend se malo radilo..isključivo pemzla pa lagano bezbojni lak ...šmirglica i ostale radosti..
Malo sam pasovao vrata i ostalu drvenariju..ofarbao svod nadkabine ..i još stotinak sitnica ali to se baš ništa ne vidi

--- Kraj citata ---

Kako si šmirglao drvenariju u čamcu. Ručno ili mašinski? I koja granulacija šmirgle? Da li odmah usisavaš ili imaš neki dodatak za skupljanje piljevine tokom šmirglanja.

Tokom zime neki prozori nisu dobro dihtovali pa je voda prodrla na neke drvene delove. Da li se oni prvo suše pa onda šmirglaju ili može i pre da se šmirgla?

Kako...

Ma imam još 100 kako?

Od srede se "selim" na Adu sa svojim skromnim alatkicama pa ću laganica da poradim šta mogu. A ima dosta zanimacije za jednog penzosa.

--- Kraj citata ---

arso kupio sam rotacionu šlajfericu u samu i navalio redom sve 80 šmirgla  na čičak traku. Valjalo bi da je drvenarija suva inče ore šmirgla po drvetu i puni se brzo...sad tek videh pitanja :)

Ovih dana nove promene na čamcu danas , nova prohromska platforma montirana i uklopljen bankeraj

eni blue:
Mesecharu, ocekujem kada sve zavrsis da ce neko iz firme Norman doci i ponuditi pare za projekat redizajna ovog camca, vec se vidi da ce biti  kgk kgk 114

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju