E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

NovA TuRA ,NovA Avantura prepravka NOrmana 20

<< < (10/28) > >>

captjerry:

--- Citat: zoki novus  22, 01, 2012, 20:07:15 posle podne ---kaljeno staklo se koristi za zastakljivanje automobila, dvoslojno samo za prednji vetrobran a sekurit je firma......

--- Kraj citata ---

znaci, dobro sam ipak rekao  :dance1:

mesechar:
da osvežim malo ..radilo se bez obzira na pseće vreme. Uradio sam kompletnu konstrukciju za krmenu platformu,rukohvate za natkabinu sve inoks naravno,odma sam ugradio i merdevine za silazak u vodu . Napravio sam i štitnik za motor, pošto sam primetio da ima par slučajeva kidanja motora na vezu, tj izgube kontrolu i klepe po motoru..ujedno sam predvideo mogućnost izvlačenja motora tj trimovanja do kraja.
Sve što se moglo od drveta reparirati izvan čamca već je prešmirglano i lakirano u tri ruke.Hladnoća maksimalno usporava sušenje tako da su pauze izmedju ruku negde oko tri..dana :)

broker975fx:
Koji lak koristiš za drvenariju, ja se petljam sa drvenarijom, krojim na brodu i šmirglam a lakiram gajbi. Lak Vitexov na vodenoj bazi suši se za sat vremena na dodir (doduše na sobnoj temperaturi) a već posle par sati moguća dalja obrada. Lepo izgleda i nema nikakagvog mirisa tako da se može raditi i sobi

mesechar:
mristio a ja sam koristio hemax neki šabački na uljanoj bazi 

mesechar:
Aa za vikend se malo radilo..isključivo pemzla pa lagano bezbojni lak ...šmirglica i ostale radosti..
Malo sam pasovao vrata i ostalu drvenariju..ofarbao svod nadkabine ..i još stotinak sitnica ali to se baš ništa ne vidi

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju