E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

NovA TuRA ,NovA Avantura prepravka NOrmana 20

<< < (12/28) > >>

mesechar:
još par noviteta za danas ...prohromski rukohvati koje sam napravio pre mesec dana danas su ugradjeni i naravno komandna tabla koju sam predhodno ožičio kompletno i  dObro oBeLežio da bi što lakše pustio novu instalaciju na čamcu. Kad sam to završio ostalo mi je taman još dnevne svetlosti i snage da upašem i komande motora i tu  sam crko jedva sam alat pokupio nešto mislim ako dogodine krenem u neki novi projekat banujte me momentalno ... ili prebacite trajno u  ffff za drugo nisam...sutra nabavljam materrijal za tendu drikere bravice i bež platno . ..da napomenem sVE radiM sAM te je tako užitak u mazohizmu veći ..sve me boli danas  sam primetio da mi kolena krckaju kao da su drvena...pitam se koje vrsta reko ako je tikovina  stri   
slike se po malo ponavljaju ali uvek ima novih detallja..

STG:
lepo,lepo...
Bice jos "bolji" od Gavrila,sigurno!

HOGAR:
Slusaj,Mesecharu,ne brini za kolena,imam tikovine pa ce napravimo jos lepsa i starija  ha ha stri

STG:
Komsija.da ti sto se hvalis tikovinom,svrati ovih dana na reku pa da se uverim u to  114

mesechar:

--- Citat: HOGAR  07, 03, 2012, 19:20:14 posle podne ---Slusaj,Mesecharu,ne brini za kolena,imam tikovine pa ce napravimo jos lepsa i starija  ha ha stri

--- Kraj citata ---

ajd ako bidne za kolena i neki kvadrat za palubu :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju