Nautika opšta... > Iskustva sa vode

Veliki Put Malim Camcem

<< < (17/19) > >>

tomicbanee:
Nešto o romanu "Zoni". Pok. Milenko je svoj čamac nazvao po ćerki i sinu, Zorani ili Zorici i Ninu.
Knjiga je štampana 1987.godine. Našao sam je u Narodnoj biblioteci Srbije, kod Hrama. Milenkov sin Nino, je po uzoru na oca, svoj prelepi brod nazvao, ako se ne varam  po svojoj deci, "Anima". I učestvovao je sa ocem u toj cirkumnavigaciji.
Preporučujem takodje knjigu "Splavom od Zagreba do Crnog mora"  izdanje 1981. godine koju je napisao Marino Curl, te "Nautički priručnik reke Dunav od Beograda do Kladova", koji je napisao pok. Dejan Tutunović 1990.godine. Nažalost, mislim da je nije uspeo štampati. Posedujem fotokopiju knjige, pa ako neko zna i želi postaviti ovde na forumu, rado ću je privremeno ustupiti.

Kapetan:

--- Citat: tomicbanee  04, 02, 2010, 19:20:01 posle podne ---Nažalost, mislim da je nije uspeo štampati. Posedujem fotokopiju knjige, pa ako neko zna i želi postaviti ovde na forumu, rado ću je privremeno ustupiti.

--- Kraj citata ---

za tako nesto mora se pitati familija ali ako je ok knjiga UG bi moglo da se resi tog posla i odstampa tako nesto

Профа:
Momci svaka vam čast !!! Nastavite i dalje ovako.

Darkobp:
Aman ljudi gde vam je suncobran ili neka tenda,vidim ispekli ste se valjano :nono:
Svaka cast,to je podvig :good:

STG:
Hvala smima ,ali krenimo redom....

--- Citat: Kapetan  04, 02, 2010, 10:04:42 pre podne ---odlicni dozivljaji !!! btw kako je stevi pukao camac ? sta se tacno desilo ?

--- Kraj citata ---
Sam po sebi camac je vrlo krhke konstrukcije....Unekom trenutku se samo razdvojio na VISE mesta i kao resenje u Milanovcu nadjoh poljoprivrednu apoteku i tamo pue penu :smile:

--- Citat: LSI  04, 02, 2010, 10:05:35 pre podne ---Gorance,

Izgleda da ste se vas dvojica dobro proveli.
Svaka čast na ideji da sa tako malim, reklo bi se: običnim, čamcima krenete na takav put.

Ali vidim da ste bili dobro opremljeni svim i svačim. Vidim i pojas za spasavanje, a vidim, Boga mi, u oba čamca i žute gajbe - balast, valjda!

Neka ste živi i zdravi i hvala za fotografije. Verujem da će ohrabriti sve one sa manjim plovilima da i oni uživaju kao i vi.

--- Kraj citata ---
Od opreme nam nista nije zafalilo,sve zbog odlicne organizacije koja je pocela bas ovako,na forumu :good:
Inace zutih balastnih gajbi takodje nije falilo.tj niko se nije zalio :drinks:

--- Citat: Misha D  04, 02, 2010, 14:07:14 posle podne ---Lepo i bravo. A Mika i njegov pas koji stalno laje bili su dugo na Stojkovoj adi. Dolazio proslog leta i do Gaja, ali uglavnom zauzeo svoje mesto na adi i peca li peca.

--- Kraj citata ---
Mika godisnje zna da na Stojkovoj adi i Gaju provede i vise od pola godine,mada zadnjih godina u Gaj slabo ide zbog guzve u "sezoni"...

--- Citat: captjerry  04, 02, 2010, 14:51:45 posle podne ---e majstore, odlicne fotke...ovo je dozivljaj...ovo je avantura...!!!...nadam se da je atlas posluzio ...

--- Kraj citata ---
Kako nije,bez dobrih karata nigde!Nego,mogao bih i da ti ga vratim,posteno :censored:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju