Nautika opšta... > Iskustva sa vode

Veliki Put Malim Camcem

(1/19) > >>

STG:
Uskoro planiram put od Beograda do Tekije malim camcem bez kabine sa motorom od 5 konja...
Mali camac velika avantura :drinks:
Bilo bi odlicno ukoliko neko moze da mi prenese svoja iskustva,na sta da obratim posebnu paznju,itd...

SALE NB:
Imam samo jedan savet. Ima nas još koji planiramo taj put sa različitim plovilima. Polazak je zakazan za 27.07. Ako ti odgovara, pridruži se.  :drinks:
Ako ipak odlučiš da ideš sam, onda očekujem da nam preneseš svoja iskustva. Biće nam od koristi. :good:

HUMMER:
Jedino sto treba da obezbedis je neprestan rad svog motora, cuvaj se loseg vremena, talasa i ponesi nesto sto ce te stititi od sunca. Ostalo ces vec usput resavati. sretan put i donesi nam malo slika...

Kapetan:
ako ides van regate napravi obavezno pan puta... i svaki dan se u dogovoreno vreme nekome javi za svaki slucaj ...

Gorio:
E druze ja sam bio prosle godine sa mojom sikljom.Savet je sledeci.Nemoj da ides u avgustu kao ja ,jer su Golubac i Donji Milanovac poznati po vetrovima u avgustu.Obavezno dva motora ,ako jedan zakaze.Cuvaj se sunca.I dobro isplaniraj dnevnu rutu,jer ako te nevreme uhvati u klisuri nemas bas gde da stanes i da se sakrijes.Tako samo pametno i nema problema.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju