Nautika opšta... > Iskustva sa vode
Veliki Put Malim Camcem
SALE NB:
--- Citat: Ljuba 26, 05, 2009, 22:25:12 posle podne ---
E to će možda i meni trebati, da me neko povuče uzvodno do Belegiša. Moje društvo će tamo na kampovanje a ja sam najdalji (Grocka) pa ko velim možda bi mogao uz neku baržu da se zakačim. Može li malo iskustva na tu temu.. :police:
--- Kraj citata ---
Ma što bi se kačio, lepo ti kažu ljudi, lepo dođeš u Vojne bašte, vredi videti i prenoćiti, ako zatreba. Samo ponesi Autana-kilo je dovoljno! :taunt:
--- Citat: Kapetan 26, 05, 2009, 22:08:20 posle podne ---sad i ja razmisljam da krenem RIB-om, naravno da necu al mi zvucalo dobro :)
--- Kraj citata ---
Tebi je zabranjeno da ideš RIB-om! Šta misliš, a gde ćemo Marina i ja sa stvarima?! Pa ne može sve da stane u Zeku! Tvoj "Che" će nam služi k'o nosač aviona! :taunt: :taunt: :yahoo:
STG:
Da li neko zna sta je DOZVOLA ZA POGRANICNU PLOVIDBU i kako se dobija???
Uostalom,zna li neko nesto vise o prolasku kroz Rumunske vode,tj kroz deo oko ade Moldova?
Kapetan:
skipper je prava osoba za te odgovore :)
Gorio:
--- Citat: gorance 27, 05, 2009, 17:26:14 posle podne ---Da li neko zna sta je DOZVOLA ZA POGRANICNU PLOVIDBU i kako se dobija???
Uostalom,zna li neko nesto vise o prolasku kroz Rumunske vode,tj kroz deo oko ade Moldova?
--- Kraj citata ---
Ma to ti netreba ,drzi se plovnog puta ili nase obale i nebrini nista.Ja kad sam isao prosle godine video sam miliciju samo rumunsku,i nije im palo na pamet da nas zaustave,samo sesna obala i nebrini nista.
skipper:
--- Citat: Gorio 27, 05, 2009, 23:26:37 posle podne ---
--- Citat: gorance 27, 05, 2009, 17:26:14 posle podne ---Da li neko zna sta je DOZVOLA ZA POGRANICNU PLOVIDBU i kako se dobija???
--- Kraj citata ---
Ma to ti netreba ,drzi se plovnog puta ili nase obale i nebrini nista.Ja kad sam isao prosle godine video sam miliciju samo rumunsku,i nije im palo na pamet da nas zaustave,samo sesna obala i nebrini nista.
--- Kraj citata ---
Druže, više ne postoji Milicija, već Granična policija, i nema je samo na rumunskoj strani, već je ima i to dosta i na našoj strani. Ali kao što kaže Dule, tu smo radi Sigurnosti. Pre polaska ti se javi na pp pa ću ti dati broj telefona, za svaki slučaj.
Dozvola za Granični pojas ne postoji, ali sva ostala potrebna dokumenta i naravno sigurnosna oprema obavezno. I pametno, ne izazivaj Dunav.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju