Nautika opšta... > Iskustva sa vode

Veliki Put Malim Camcem

<< < (3/19) > >>

deda:
Samo hrabro i pamet u glavu!Ne izazivaj Dunav i zavrsio si posao.Uzivaces sigurno!Srecno! :dance:

Kapetan:
sad i ja razmisljam da krenem RIB-om, naravno da necu al mi zvucalo dobro :)

Ljuba:

--- Citat: zoki novus  26, 05, 2009, 20:36:38 posle podne ---ma druze nema ti tu filozofije samo pamet u glavu i pali
ja i drugar smo pre 30 godina sa drvenim cunom i lamom sa 12l mesavine (vratili skoro pola) isli do gradista i natrag
doduse natrag su nas vukli ali niko nije savrsen
zato samo napred

--- Kraj citata ---

E to će možda i meni trebati, da me neko povuče uzvodno do Belegiša. Moje društvo će tamo na kampovanje a ja sam najdalji (Grocka) pa ko velim možda bi mogao uz neku baržu da se zakačim. Može li malo iskustva na tu temu.. :police:

deda:

--- Citat: Ljuba  26, 05, 2009, 22:25:12 posle podne ---
--- Citat: zoki novus  26, 05, 2009, 20:36:38 posle podne ---ma druze nema ti tu filozofije samo pamet u glavu i pali
ja i drugar smo pre 30 godina sa drvenim cunom i lamom sa 12l mesavine (vratili skoro pola) isli do gradista i natrag
doduse natrag su nas vukli ali niko nije savrsen
zato samo napred

--- Kraj citata ---

E to će možda i meni trebati, da me neko povuče uzvodno do Belegiša. Moje društvo će tamo na kampovanje a ja sam najdalji (Grocka) pa ko velim možda bi mogao uz neku baržu da se zakačim. Može li malo iskustva na tu temu.. :police:

--- Kraj citata ---
 Nikada se nebih kacio nizasta!Lepo Dule kaze:radije cu da veslam!Ne volem,brate mili!Nego polako,pa prenocis u Vojnim bastama a onda ujutru jos tri sata lagane voznje i Belegiiiis!!! :dance:  Ja zurim da udjem u camac a kada to uradim ondak polakoooo!

samardza:
zasto se kaciti uzivaj u svojoj plovidbi pa kad stignes :drinks:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju