Iko,Iko,celik 0361 je ''trgovacki''i Sole ga nikada,koliko ja znam,nije svrstavao u brodske.Drugo,mozes da trazis koliko hoces oznaku ''brodski celik'',kao ,recimo ''alatni'',univerzalni'' itd.ama,radi se u takozvanom kvalitetu za brodsku gradnju,koga kontrolise na nasoj teritoriji Yugoslovenski registar brodova koji je ovlascen da vrsi ispitivanje,kontrolu kvaliteta i stalni nadzor,i to su 0545,6,7 i 0461,2,3 i jaci,ako treba.Ne bi ja davao takve izjave,na tvom mestu,i pored one specifikacije koju si dao,mada mislim da ih i tamo ima,ali nisu obelezeni sa ''brodski celik''kako si mozda ocekivao.Nisam jednom ovde napisao da ,po meni, postoje tri brodogradilista,privatna,koja rade i sa brodskim celicima i po projektima.Prvo-Vasicevo,Lacarak,drugo-Djena,S.Mitrovica,i trece Sole,Titel,koji nema logistiku koja prati ova dva ispred njega,al nekako pliva.Sole poneki uradi i od trgovackog lima,mora se,kriza.Iko,ja te smatram za druga,i postujem to kako se boris i radis,i za to,itekako, postoji valorizacija,jer se trudis da napravis camac,a ne shifonjer,kakvih je ,nazalost,vecina na nasim vodama.Ove oznake celika,koje sam dao,su iz registra,nemojte da me terate da pisem i sastav tih celika,imam i to :

:.I da ne bude zabune,neko je napisao da je bolji hladno valjani,e pa NIKAKO,SAMO TOPLO VALJANI,i to ovih oznaka,koje sam dao.Ko je i dalje skeptican neka mi izadje na opkladu,ako ima primedbu na ovo sto sam napisao :drinks: