E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA
Brodski lim- za i protiv
stvlada:
Dule vec smo pricali o samogradnji camaca,iako sam zavarivac pa me rad prakticno ne kosta nista pre bi kupio fabricki camac nego ga pravio,a mislio sam da ga radim od Al posto za celik kako kaze Dule treba imati farbu i cetku uvek na camcu ako zelis da izgleda lepo.Po meni je opet Ika u pravu kad kaze da je konstrukcija najbitnija kod izrade camca,tako da za nase uslove mislim da nema potrebe raditi od brodskog celika.Sto se tice aluminijuma to je vec druga stvar i tu se ne bi trebalo koristiti bilo koji Al.AlMg5 je najblizi po sastavu aluminijuma koji se koristi u brodogradnji,a da se moze kupiti kod nas bez specijalne porudzbine.
zoki novus:
--- Citat: oblak 04, 01, 2012, 22:34:30 posle podne --- Delphia 1050 escape u fulllllluuu kosta 95.000 eura http://www.gtmarine.ie/delphia/d1050/delphia_1050_13.html
Pa ko je skrenuo sa pameti da kupi plekasa made in serbistan pored ovoga??? A da ne govorimo o polovnjacima....
--- Kraj citata ---
bogami anima je ozbiljna prica ..
zoki novus:
mene ovaj moj plekani sluzi odlicno!
e jos da ima vode gde bi mi kraj bio....
sale.m79:
Sto si ga pravio na tri sprata pa ti sad smeta podrum
zoki novus:
pa moralo se zbog gracioznosti :good:
i ja sam hteo ko lsi da od ruznog paceta napravim labuda al izgleda da sam se negde zajebo...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju