Nautika opšta... > Zakoni i Propisi
!!!!!!!!!!!! VELIKI PROTEST !!!!!!!!!
11zodiac11:
Ja jesam na forumu novak i trenutno jos uvek samo kopneno mogu podrzati proteste. Od strane drzavnog organa ocekivalo se prisustvo oko 150 ucesnika sa 40 plovila, pa je shodno tome bilo odredjeno nekoliko "vrsta i broja policijskih sluzbenika" sto ce reci da je protest unapred barem od istih shvacen "ozbiljno". Nemam prava zbog argumenta sa pocetka ovog posta da kritikujem ali smem da predlozim da se za sledeci protest ovde! prijavi svaki pojedinac koji ce svojim plovilom i prisustvovati nekom narednom protestu. Tako ce se imati uvid u tacan broj ucesnika i da li ce tada protest imati i svrhu pa prema tome obavestavati unapred medije ili ne, prijavljivati skup... da ne bi na kraju bila stara prica sa vukom i decakom. Vuk ga je na kraju pojeo.
zoki novus:
treba da se manete virtuelne organizacije u virtuelnoj kafani to ce uvek imati virtuelni rezultat
jednostavno svako od nas povede dva tri drugara sa camcima (sto nije neki problem)
i vec nas je mesto dvanaest trideset
samo da nebode opet ocu kakim necu kakim
Marko ARGER YACHT:
Ja na zalost za prosli nisam znao ali sam za da se organizuje novi i vrlo rado cu ucestvovati
Sinke:
Bio sam,video da nema nista od toga tj. da nema nigde nikoga i otisao da rostiljam.Nisam bio jedini bilo je jos camaca koji su dosli,ali su se otisli.Koliko se secam bio je dogovor okupljanje u 13h,u to vreme nije bilo ni jednog camca,oko 14h su se pojavili pojedinci i usidrili se,ali stvarno u mizernom broju.Dok sam bio u blizini nije bilo ni 10 camaca,tako da sam resio da napustim skup i prepustim se gastronomskim uzivanjima. :drinks:
Marko ARGER YACHT:
To je stvarno tuzno sto mi srbi ne mozemo da se organizujemo kad nama treba i to sto nam treba debelo nas kosta. E posto smo takvi zato na si j b e ko kako stigne. :suicide:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju