Nautika opšta... > Zakoni i Propisi
!!!!!!!!!!!! VELIKI PROTEST !!!!!!!!!
captjerry:
ma nije ni bilo smisla sa par camaca...samo bi se izblamirali ....
deda:
--- Citat: captjerry 31, 05, 2009, 22:54:09 posle podne ---ma nije ni bilo smisla sa par camaca...samo bi se izblamirali ....
--- Kraj citata ---
Bilo bi:Napile se budale!!!
captjerry:
--- Citat: deda 31, 05, 2009, 22:58:41 posle podne --- Bilo bi:Napile se budale!!!
--- Kraj citata ---
bas tako...ma, ako bude sledeceg protesta mora sve drugacije...i svi da se ukljuce, inace ja necu sigurno u tome da ucestvujem...rado cu nekog drugog uputiti gde i kako da prijavi skup...
Bane:
ne vidim u cemu je problem ako sam bio jedanput pa ispusio, ici cu i drugi i treci put i osmi ako treba. malo li sam puta u zivotu. vazan je cilj.
danas nisam mogao da idem na protest, ali je moj camac isao.
Mnogo nas ima a u stvari malo, nema opravdanja ni vreme ni bio sam prosli put!!!
Ja se nisam poveo logikom, boli me uvo ja ne podlezem porezu pa me boli....., ne uvek cu ici pre svega zbog mojih ubedjenja i pogleda na zivot, a i zbog ljudi koje sam upoznao preko foruma a koje direktno pogadja ovaj porez.
Treba napraviti peticiju i poceti potpisivanje pa da vidimo koliko nas ima. Ovo danas po prici mi deluje kao neki river show, a ne organizovani protest.
Sramota me je iako nisam bio.
pavle:
Mozda bi bilo dobro da na forumu svako izjavi (nakon konsultacija) koliko camaca moze da mobilise,iz koje marine sl.Tako da imamo orijentaciju pre skupa kako stojimo.Na primer smnom iz Makisa 5 camaca.Bezvezno je sto ja putujuci na protest sretnem gomilu camaca koji opusteno idu u suprotnom smeru.Prilicno sam siguran da su mnogi neinformisani.Sajt na vodi uopste nije reagovao na ideju o protestu.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju