Nautika opšta... > Zakoni i Propisi
!!!!!!!!!!!! VELIKI PROTEST !!!!!!!!!
captjerry:
Ovo sto je bilo danas se zove druzenje a ne protest...cista sreca da nisu bili novinari...ne mogu da kazem da smo se smorili ali od protesta nije bilo ni reci...drustvo, sledeci put sami organizujete proteste i ostale aktivnosti a mi cemo samo da dodjemo...ako vas je kisa uplasila, sta reci...ok, kapiram da je neki broj ljudi imao stvarno dobar razlog da ne dodje ali da se od 250 clanova pojavi 15-tak, nema smisla...cak smo pomerili da bude nedelja, kako bi svi mogli da se uklope...da sam znao da ce biti ovako poneo bih rostilj i poveo porodicu na izlet, tad bi imalo smisla...uostalom, nema sta ja da pricam, bice vam jasno prilikom registracije
Outboard Master:
ovo mi se cini kao da porez i nije nesto skup kad se slabo ko buni :suicide: :wild:
pavle:
Opustite se,malo smo se videli i druzili.Vreme je bilo lose.Ovi ce se opametiti ili ne,sa nama i bez nas.Ja idem na put,a cim dodjem pozvacu vas na jedan radni rucak na Savi u Makisu pa cemo se bolje organizovati.
Kum:
auuuuuuuu pavle,pa ima da okupis najmanje 100 camaca,izgleda da tako jedino mozemo da se okupimo..... ovo danas je bilo strasno.... trebali bi da delimo na protestu nesto za DZ pa ce svi da dolete.... uzas :diablo:
pavle:
Dogovoreno,rado prihvatam tu investiciju.Sa i bez konkretnih rezultata.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju