E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA

Kapetanove želje i ostali saveti...

<< < (3/16) > >>

Kapetan:

--- Citat: kacintata  08, 12, 2011, 10:07:19 pre podne ---na brodu nikada dosta prostora.....a apetiti rastu sa svakim narednim plovilom.promenio sam ih 20 ali radujem se  svakom sledecem

--- Kraj citata ---

upravo ovo sto dule i zoki kazu ... evo ja saljem zokiju nacrt za procenu vec nedelju dana za sada sam nacrtao samo krmu kou najverovatnije necu menjati ... a gde je ostalo?  menjam ideje svaki dan .... nije lako ni sa nama kupcima vidim ja ...

Kapetan:
remorker ima jednu prednost a to je i mana ... motor koji ima je postavljen u srednju kabinu koju bih ja iskoristio drugacije, obisao sam par remorkera i ovaj brokerov sam gledao ali jednostavno ako izvadim motor mogu da se slikam sa upravljivoscu onda moram da stavljam spoljni i onda nemam ni jednu pozitivnu karakteristiku remorkera....

generalno sam odustao i od V korita , ici cu na klasicni dunavski tabanas, evo vec mesec dana ne mogu da isplovim jer imam kobilicu na jedrilici pa sada vidi ... znaci za dunav tabanas sa malom kobilicom na zadnjoj trecini a za more V korito kobilica i sve ostalo ...

zoki novus:
pa ako si posle svega ipak odustao od projekta sad je pravi trenutak da odes do smedereva!
majstor dragan ima par modela koji bi ti odgovarali....

broker975fx:

--- Citat: Dule  08, 12, 2011, 10:23:59 pre podne ---http://www.navodi.com/Berza_015/015_010.html
Bolju priliku neces naci ako vec hoces brod za Dunav.

--- Kraj citata ---

Da taj je i meni zapao za oko - zanimljivo je da uživo deluje puno veći nego na slikama. Mislim da se nalazi u marini iza Šarka. Usput čuo sam da mu ne radi motor ali to ne bi trebalo da bude preterani problem. Inače kapetane vađenje motora i kopče u remorkeru nema govora a i dovelo bi te do toga da bi morao nekako da nadomestiš kilograme. Sa druge strane moguće je iznad te centralne prostorije gde je motor produžiti kormilarnicu i tako dobiti prostran salon iz koga bi bilo moguć direktan silazak u krmenu kabinu. Motor u motornom odeljenju je smešten dosta nisko tako da bi za to bilo potrebno samo da se uradi patos iznad njega. Pristup motoru bi tada bio iz salona kroz patos. Možda jednog dana to i uradim ali za sada mi odgovara da imam malu radionicu u motornom odeljenju. Moj je neki stav da ga ne treba puno menjati i preterano filosofirati

Kapetan:
@dule pogledacu ali sitna deca i pentranje po krovu jok...
@novus dragan ne radi 5mm kao ni 6mm a i ne bi da moram ponovo da slusam bisere, nemam zivaca, para a ni vremena za takve likove
@broker slazem se za te izmene, ali to ne bi bio vise isti brod zato sam odustao...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju