E, ovako treba... > Elektronika

GSM alarmani dojavljivac

<< < (4/12) > >>

Radojković:
prošlo je desetak dana ali ako je neko još zainteresovan (RONAC)na Pančevačkom buvljaku imaš i kamera i monitora tft od 7" pa nadalje.Pošto sam pančevac i poznajem dobro buvljak mogu da pomognem ako neko ima potrebe za ovim stvarima,a i u tom sam poslu  :smile:  Pozdrav

shomi:
Posto dodju ti tft-ejci od 7-10'', makar odokativno?

Sta im je rezolucija, posto si vec u poslu?  :)

Kapetan:
IC kamere da li postoje i posto su ? recimo do 50 metara

Radojković:
Na  buvljaku u pancevu nema nesto mnogo ozbiljnih Kamera.ima cmos 0d 25eura do 50e.ccd od  55eura pa navise.postavljao sam na par mesta i uglavno su dobre za osvetljena mesta i  vidi se sa ovim jeftinijim prilicno lepo ,ali samo ako imaju dosta ic dioda oko sebe.jeftiniji cmos modeli skoro da nisu za neku upotrebu a oni sa ccd od 60 eura jos mogu i da prodju. tft mi je trebao za camac pa sam gledao ove male modele od 7" oko 5000din, u medjuvremenu nadjem na buvljaku jedan rasturen za 200 dindži i popravim,tako da sam ustedeo  :yahoo: . ima i vecih i cena im je srazmerna velicini.Inache bavim se servisom tv,elektronike,monitora,nekad davno dok su bile aktuelne i cb stanice itd.Kamera ima na dve tezge i imaju mogucnost da ukljuce i mozes videti kako rade.ako ima zainteresovanih dalja objasnjenja slede gde se nalaze.

Kapetan:
nasao sam danas jednu tezgu , ne pitaj me gde je jesva sam je nasao ...

uzeo sam wireless kameru sa receiverom na zalost gospodja koja je radila (bigarka ) nije imala nijednu IC ... cena 3000 dinara povezoa sam kuci i izjavljujem da se moze koristiti samo po suncanom danu :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju