E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

IZOLACIJA PLASTIČNE KABINE--VARIO 19, saveti i mišljenja

<< < (8/11) > >>

maverick:
kapetane, jesi lakirao pluto nakon ljepljenja....napokon sam nasao pluto kod nas , deset kvadrata dvadeset i koji euro..u roli  :good:

sale.m79:
koje su dimenzije i kolika je cena plute i gde ima

djera1:
Kapetane!
Moze li neka slika gde se vide spojevi i objasnjenje kako pluta prati okrugline na kabini i na koji materijal je lepkljeno i kojim lepkom.

maverick:

--- Citat: sale m  28, 01, 2012, 21:17:19 posle podne ---koje su dimenzije i kolika je cena plute i gde ima

--- Kraj citata ---

ako se pitanje odnosilo na moj post, ja sam iz Osijeka...ima ga kod nas u baumaxu...dimenzije 10X1 metar, u roli...
a uzeo sam od kolege komad...kabinu na sharku s onim zavojima..jako tesko....pluto je tanko i krto...puca na jacem pregibanju...bar ovo koje sam isprobao

Kapetan:

--- Citat: djera1  28, 01, 2012, 21:43:12 posle podne ---Kapetane!
Moze li neka slika gde se vide spojevi i objasnjenje kako pluta prati okrugline na kabini i na koji materijal je lepkljeno i kojim lepkom.

--- Kraj citata ---

tu smo se ja i majstor razisli u misljenjima .... on je sve radio asimetricno , a spojevi se ne vidi gde je lepo radio gde je fuserisao vide se..

sto se krivina tice recimo da cev precnika 4 cmm mozes da obmotas plutom ... nadam se da ti je jasno ... znaci uzmes 2mm pluti i rokas

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju