E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

IZOLACIJA PLASTIČNE KABINE--VARIO 19, saveti i mišljenja

<< < (9/11) > >>

Ignjat:

--- Citat: Kapetan  28, 01, 2012, 15:16:40 posle podne ---ja sam kabinu zastitio sa unutrasnje strane plutom debljine 2mm i super se pokazala, nazalost nisam zavrsio jer sam se razisao sa majstorom oko rokova i kvalitetom izrade....

ignjate daj ljudima malo vise ideja gde sve flokovanje moze da se primeni !

sedista  ?
volani ?
uzglavlje kreveta ?

daj slike nekih radova

--- Kraj citata ---

Primena na svim mestima gde je uglavnom potrebna zvucna, toplotna izolacija, kao i vizuelni efekat.
Kod nas se najvise koristi kod oblaganja auto tabli tj enterijera automobila jer je kod nas flokovanje poznato u toj primeni.
Zakljucak, sve je moguce flokovati samo je potrebno sve demontirati tj izvaditi iz plovila, u samom plovilu je nemoguce.

LSI:
Ignjate,
Da li ste još uvek sa nama na forumu?
Da li biste mogli da se javiteili da nam date kontakt telefon?

slovenac15963:
zdravo kapetane a i svima ostalima, ja se vratio da li možeš da me spojiš sa starim imenom. pozdrav

MiletaStamat:
Pozdrav kapetane, ja baš razmišljam da li je pluta dobra za izolaciju unutrašnjosti kabine na mojoj Pasari a ovde čitam da si ti to već radio na svom čamcu. Zanima me kakva su iskustva , može li se to raditi u sopstvenoj režiji, koja je debljina plute najbolja, i može li se sintelon lepkom to lepiti.

Kapetan:

--- Citat: da se čovek pita  18, 01, 2016, 15:00:23 posle podne ---Pozdrav kapetane, ja baš razmišljam da li je pluta dobra za izolaciju unutrašnjosti kabine na mojoj Pasari a ovde čitam da si ti to već radio na svom čamcu. Zanima me kakva su iskustva , može li se to raditi u sopstvenoj režiji, koja je debljina plute najbolja, i može li se sintelon lepkom to lepiti.

--- Kraj citata ---

bas tako sam i radio , sintelanom .... pre ne znam koliko, ali sigurno ovog leta mi je negde prosla voda kroz krov... ogromni komadi plute su se odvojile , cele table....
ne znam sta da ti kazem .... dok je drzalo drzalo je super, al kad zadnje voda.... sve otpada...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju