E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

IZOLACIJA PLASTIČNE KABINE--VARIO 19, saveti i mišljenja

(1/11) > >>

djera1:
Postovani forumasi.
Posedujem plestcni cama sa kabinom, Vario 19. Plastika sa unutrasnje strane kabine je neobradjena a povremeno se pojavi i kondenz. Trebalo bi napraviti neku vrstu izolacije' da ujedno da ima i neku dekorativnu funkciju. Svojevremeno je ista razmisljanja na ovu temu imao i uvazeni Pera Garmin ali nisam video da je resio ovaj problem. Ideja je da se nalepi neki materijal, kojimoze da prati obline kabine a da zadovolji dve napred navedene funkcije. Ako neko ima ideju bio bih zahvalan.   

deda:
Djero , nas Poljo ima isti problem i koliko znam resio ga je!!Sad kako nemam pojma , moraces njega da pitas!!

eni blue:
Gospodine DJERO 1, vas problem je resavao bivsi clan ovog sajta Busa 2, pretpostavljam da ce on to iskustvo podeliti sa vama samo ga morate naci u njegovoj radnji ili da vam pomogne u tom kontaktu neko sa ovog sajta i verujem da je to dobro resenje za vas camac :telephone:

IKA:
http://www.mojaladja.com/forum/index.php/topic,8387.0.html
taj problem rešava i Maverik.poseti ovaj link pa ti možda nešto padne na pamet.U ovoj temi ima par predloga ,pa ko zna, možda dobiješ odgovor

maverick:
opcija dosta...volio bih to kvalitetno, lijepo funkcionalno a da nije skupo..jedan kolega mi je tu rekao da ga cak zezam s pitanjima  :lol: ja jos nisam rijesio jer prije nego se odlucim zelim to vidjeti kod nekog uzivo ili netko da mi kaze ...nalijepio sam prije par godina...savam dvadeset-trideset dana u kabini sve je za sad oko...nazalost to ce biti tesko...

ali pazi najizglednija opcija je ARMAFLEX plus neka tkanina ...koza ili pluto preko njega....bar sam trenutno u toj fazi a svejedno cekam koji ljepsi dan da se uspustim u tu pricu

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju