E, ovako treba... > Metalni čamci
Komentari za Ikinog OGI-ja
samardza:
Neka je sa srecom :drinks:
HOGAR:
Iko,srecno jos jednom :drinks:, Dule bre,ovo je kucna varijanta :smile: aman,pa ovi sto se prodaju za brodograditelje ne rade po redu ,kako bi trebalo,a imaju mnogo bolje uslove rada nego nas Ika.Uradice on to bolje od njih ,ne sumnjam :good:
sale.m79:
Srecno svaka podrska.
LSI:
Ilija, sad sam video temu i oduševljen sam. Nadam se da će brod biti uradjen u skladu sa idejom i da će prilike dozvoliti da se u najkraćem mogućem roku nadjete na vodi na ladji koja će biti u skladu sa snovima i mogućnostima.
I još nešto - već posle devetog komentara počelo je off-ovanje! Deda nije izdržao.
Biće toga još mnogo i zato samo kratko citiram jednu izreku: "Ne slušaj, Bože, što pas laje. Pas laje - vetar nosi!"
Tako i mi - pukli bi da ne krenemo sa podbadanjima. Uveren sam da će posla oko novog broda biti toliko da nikakava naša podbadanja neće uspeti da pokvare zadovoljstvo.
Srećno!
LSI:
--- Citat: deda 05, 11, 2011, 11:45:26 pre podne ---
--- Citat: busa2 05, 11, 2011, 11:24:54 pre podne ---iko , sta da ti kazem sa idejom si me ostavio bez teksta ? jos sam u pozitivnom soku i stalno se vracam na postavljene slike o zamisli i .... :good: :good: :good: :good: :good: :good: :drinks:
--- Kraj citata ---
A camac ne radi Dragan iz Smedereva a Busi se svidja!! :taunt:
Izvini druze , morao sam!!!!Mislim na Busu.
--- Kraj citata ---
Deda, ovo je taj!
Dule, ima i drugih sa istom porukom ali je ona koju sam citirao bila prva koje sam se setio. Najvažnije je da se Ika ne obazire na naše komentare. To u šta se on upustio za njega je velika stvar, a nama će biti nadahnuće i ispunjavaće nam ove zimske dane koji nam dolaze.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju