E, ovako treba... > Metalni čamci
Komentari za Ikinog OGI-ja
budens72:
Iko, samo napred :good:
želim ti sve najbolje, siguran sam da će to biti odličan brod :good:
mossi:
:good: :drinks: :friends:
Kapetan:
--- Citat: IKA 05, 11, 2011, 21:26:16 posle podne ---Dato mi je ovlašćenje moderatora, i prilikom započinjanja teme sam obrisao par postova samo iz razloga ,da sam želeo prvo da postavim sve raspoložive fotografije.Zbog takvog razmišljanja i brisanja ,po meni preuranjenih postova dobio sam na pp kritike .Izvinjavam se svima kojima sam izbrisao postove , nerazmišljajući da to može dovesti do nečijeg nezadovoljstva.
Ne želim da gubim prijatelje zbog ovlašćenja koja su mi data i koja od sad mogu slobodno da mi budu ukinuta jer ih koristiti neću.
--- Kraj citata ---
ja cu brisem ne moras ti :good: tema neka bude sa slikama i pojasnjenjima a sve ostalo cu da pobacam u komentare ....
Kapetan:
e tako ... sve sredjeno .... sto se tice postupka brus ima vise nacina meni se svidja sledeci
prvo se postave jarci (ja ih tako zovem ne znam strucan izraz) kojih ima od 3-5 komada ... onda se uradi deo dna sa limovima kao ovo sto je ika radio a zatim se izvuku sva rebra posle kojih idu oplatni limovi ... recimo kao na slici ...
koga zanima vise u Biblioteci imate knjigu koju je napisao bruce roberts METAL BOATS Bruce Roberts
HOGAR:
J...te,kapetane,jesi ti siguran da ovo nije fotka iz Smedereva :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :drinks:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju