E, ovako treba... > Metalni čamci
Komentari za Ikinog OGI-ja
zica:
Iko nesumnjam da ladja nece biti jedna od boljih na vodama srbije a i sire slusaj savete ali radi po svom planu sretno se vozio sa svojom porodicom i prijateljima :pioneer:
busa2:
iko , sta da ti kazem sa idejom si me ostavio bez teksta ? jos sam u pozitivnom soku i stalno se vracam na postavljene slike o zamisli i .... :good: :good: :good: :good: :good: :good: :drinks:
srsa:
Чамац ради Ика по Драгановом пројекту. Зато се Буси свиђа. Него, Капетан се није изјаснио о квалитету радова. :on_the_quiet: :dance1: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
njegos68:
--- Citat: srsa 05, 11, 2011, 12:42:40 posle podne ---Чамац ради Ика по Драгановом пројекту. Зато се Буси свиђа. Него, Капетан се није изјаснио о квалитету радова. :on_the_quiet: :dance1: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
--- Kraj citata ---
Pa da ovaj brod radi Dragan iz Smedereva,a da je Busa postavio slike,javio bi se Kapetan odma.. :good: Prvo bi rekao kako on može da prepravlja projekat i pravi kabinu kako se njemu svidja.. :yahoo: A drugo pitanje bi bilo.jeli to brodski ili trgovački lim? :lol: Ne pominjite Dragana više inače kreće teška artiljerija.. :aikido: IKO samo napred!! :good: :good:
busa2:
iko , radi kaci slike i nista nekomentarisi !
njegose, nepali vatru a i nije poenta u limu i radu ...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju