E, ovako treba... > Metalni čamci

Komentari za Ikinog OGI-ja

<< < (3/25) > >>

zica:
Iko nesumnjam da ladja nece biti jedna od boljih na vodama srbije a i sire slusaj savete ali radi po svom planu sretno se vozio sa svojom porodicom i prijateljima :pioneer:

busa2:
iko , sta da ti kazem sa idejom si me ostavio bez teksta ? jos sam u pozitivnom soku i stalno se vracam na postavljene slike o zamisli i ....  :good: :good: :good: :good: :good: :good: :drinks:

srsa:
Чамац ради Ика по Драгановом пројекту. Зато се Буси свиђа. Него, Капетан се није изјаснио о квалитету радова.  :on_the_quiet:  :dance1:   :yahoo:  :yahoo:  :yahoo:   

njegos68:

--- Citat: srsa  05, 11, 2011, 12:42:40 posle podne ---Чамац ради Ика по Драгановом пројекту. Зато се Буси свиђа. Него, Капетан се није изјаснио о квалитету радова.  :on_the_quiet:  :dance1:   :yahoo:  :yahoo:  :yahoo:

--- Kraj citata ---
Pa da ovaj brod radi Dragan iz Smedereva,a da je Busa postavio slike,javio bi se Kapetan odma..  :good: Prvo bi rekao kako on može da prepravlja projekat i pravi kabinu kako se njemu svidja..  :yahoo: A drugo pitanje bi bilo.jeli to brodski ili trgovački lim?  :lol:  Ne pominjite Dragana više inače kreće teška artiljerija..  :aikido:  IKO samo napred!!  :good:  :good:

busa2:
iko , radi kaci slike i nista nekomentarisi !
njegose, nepali vatru a i nije poenta u limu i radu ...

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju