Nautika opšta... > Zakoni i Propisi
Protest "MOJA LADJA" 24. maj 2009
Kapetan:
ja sam skapirao da je promenjeno na 24ti zbog velikog interesovanja...
zorter:
--- Citat: Dule 19, 05, 2009, 11:49:37 pre podne ---Nema nam predsednika.
Zorter ti si podpredsednik GG. Bilo je glasanje, odrzana je osnivacka skupstina. To su cinjenice sve ostalo je administracija. Naravno da ne treba da organizujes nista u Sapcu ali bi bilo lepo da dodjes u BG.
--- Kraj citata ---
Naravno da cu doci (ako je 24-og, a 31-og ne mogu) u to ne sumnjaj. Pozzzz :good: :good:
captjerry:
Tu je predsednik...i dolazi 24. i po duznosti i svim srcem...:)...malo su me obaveze sputale da pratim forum i nisam imao pojma da je pomereno za 24....svakako, 24. u 14:00 na uscu je definitivan dogovor?...niko nije napravio nikakav plakat i tu ce biti problema jer nismo obavestili ljude...mislim da za STB nije kasno i sutra cu se cuti sa urednikom da uletimo u jutarnji program i najavimo skup...
kap, vidi da li na marini imaju bar cetiri bureta jer je na Savi nestasica...mi cemo da nabavimo materijal za platformu i u petak je zavrsavamo...
espresso:
--- Citat: captjerry 19, 05, 2009, 22:24:25 posle podne ---Tu je predsednik...i dolazi 24. i po duznosti i svim srcem...:)...malo su me obaveze sputale da pratim forum i nisam imao pojma da je pomereno za 24....svakako, 24. u 14:00 na uscu je definitivan dogovor?...niko nije napravio nikakav plakat i tu ce biti problema jer nismo obavestili ljude...mislim da za STB nije kasno i sutra cu se cuti sa urednikom da uletimo u jutarnji program i najavimo skup...
kap, vidi da li na marini imaju bar cetiri bureta jer je na Savi nestasica...mi cemo da nabavimo materijal za platformu i u petak je zavrsavamo...
--- Kraj citata ---
evo i mene da se ukljucim. imao sam poresku kontrolu zadnjih 12 dana pa bas i nisam bio raspolozen za pisanje. novi plakat saljem sutra na mail Kapetanu i kome jos treba neka javi.
SALE NB:
Šalji i nama, a možeš i postaviti ovde, kao i prošli put! :good:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju