Nautika opšta... > Zakoni i Propisi

Protest "MOJA LADJA" 24. maj 2009

<< < (7/27) > >>

SALE NB:

--- Citat: stvlada  11, 05, 2009, 23:11:25 posle podne ---nije problem,samo sam ja spor sa t-10

--- Kraj citata ---

To stvarno nije problem, celo vreme sam vozio na leru, motor mi se gasio 15 puta!  :wild:
Murija ionako ne dozvoljava glisiranje:

Kapetan:
barba ne brini za papire vidi sa jerrijem predajte sutra prekosutra najkasnije ako mozete ... cim predate dobicete papir :) onda mi scenirate ili dostavite papir i posaljete ... ne mislite vise na to ja tu preuzimam oko "papira":)

misljenja sam da 24 treba da ostane kao datum... ali i bikeri i da provalimo koga jos to zulja...

Barba:
Preliminarni dogovor oko organizacije sledeceg protesta bice odrzan u sredu, 14. maja u restoranu Vodenica. Svi koji su zainteresovani da ucestvuju u planiranju i organizaciji, a kako bi se ispravile greskice sa prethodnog protestnog skupa pozvani su da dodju.

http://wikimapia.org/#lat=44.8260476&lon=20.4463935&z=17&l=0&m=a&v=2&show=/12500105/

Pozdrav,

ПЕЦОВ:
mislim da bi binu trebalo postaviti uz obalu da mogu i sa obale snimati a i da bajkeri mogu da se okupe oko iste.oni s kopna a mi sa vode.npr na 25-om moze lepo da se pridje i s jedne i s druge strane.takodje nudim metalnu siklju za one bez camca,s tim sto treba motor.pa ko hoce a i da cimnemo onu platformu iz 45-og,lakse je s 2 camca

Kum:
Bicu prisutan na sastanku.

Sto se tice datuma,ako hocemo da blokiramo Dunav-Savu,moramo da prijavimo kapetaniji 15 dana ranije sto znaci da nema sanse da prijavimo za 24.!!! A tek treba da se predju papiri za GG!!!

YU grupa bi nas sigurno podrzala samo treba stupiti u kontakt sa njima,pokusacu nesto, nista ne garantujem..

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju