Nautika opšta... > Zakoni i Propisi
Protest "MOJA LADJA" 24. maj 2009
marke:
Alo bre taman sam animirao tri coveka i sad u minut do 12 otkazano.
Ajde nek bude za dve tri nedelje ali da lepimo tri puta svakih pet dana plakate, da najavimo na vreme i lepo se organizujemo. Nije vazno da imamo sou program nego dosta camaca na vodi u zakazano vreme i da se dogovorimo sta tamo da radimo, da spremimo lepe velike transparente i sve sto treba. Nece doci ni mediji ako ih cucamo bice nece a na kraju dodje sedam camaca i pet redara.
zorter:
Kolko ja vidim nema od toga nista. Ko ce doci u junu kad pocinju regate: Ibar, Tara, Drina, Sava.....svi vikendi do kraja avgusta su popunjeni. Ne vidim razlog otkazivanja protesta. Regata nek ide svojim tokom a mi svojim. Nema blokade pa prema tome uopste nije vazno sto se odrzava regata. Mozda nije dobijena dozvola od policije ili kapetanije zbog rute ali i to je moglo da se izmeni. Preostaje jedino pojedinacna borba kad dodje vreme registracije camaca. Na kraju krajeva mogli smo premestiti protest u Novi Sad. Ovo cucanje IMA/NEMA je najgore. Kako objasniti ljudima koji su pozvani i jedva ubedjeni da dodju, da treba neki drugi datum da se pojave. Uvek je bilo, a po svim izgledima i bice: "Ne daj Boze, da se Srbi sloze!" Valjda nam je takva sudbina. Pozzzz :diablo: :diablo:
SALE NB:
Nema otkazano!!!
Plakati su polepljeni, ljudi će doći!
Iz Banovaca, kako stvari stoje, će krenuti cela mala flota!!!
Jedino što možemo je da se regati sklonimo sa puta, koliko je moguće.
Ono što možemo je da svi skupa odamo poštu i prisustvujemo regati, a po završetku takmičenja nastupamo kao protest!
Inače, slažem se, ovo je jako kilavo organizovano, bili smo dogovorili 31.05. i onda odustali i promenili na 24.05.!
Sve što je brzo to je i kuso!!!
Ako je sad otkažemo, nikad je više nećemo napraviti!
zorter:
Kako sad reagovati. Ja sam vec javio mojim ljudima da je otkazano, (a verovatno nisam jedini). Zar opet da ih zovem i kazem im da ipak mogu da dodju. Ne mogu. Bilo bi neozbiljno. A i da se pojave u nedelju i umesto protesta bude druzenje, pitace me jesam li ih zbog toga zvao. Ne, ne mogu nikako. :suicide: :suicide:
SALE NB:
Ja bih radije razmišljao o onim ljudima koji će doći na osnovu plakata! Kako njih obavestiti?
Ako imaš telefone tih ljudi, to je onda najmanji problem!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju