E, ovako treba... > Plovila
Plastika vs Alemanijum
dača:
Sale ,djena je uradio tog DJENERALA (video je danas pingvin) , blagi v napred slicno comanderu ,pa ka krmi ravan , ide prica da su se malo zabavili i neki od struke odnosno da se kopirao neki LUND ili ALUMAKRAFT.Ali to stvarno ide ludo ,stabilno maksimalno za svoje proporcije i sece talase (jako dobro ih podnosi),manevarski pri punom gasu nedaje nikako utisak nesigurnosti ...
SALE NB:
Pa eto, to može biti prava stvar!
Doduše, ima i onaj Narval 535, ali mislim da dosta odskače cenom od dunasa i sličnih.
dača:
sale ja pricam o aluminijumu plastiku sam izbacio samo iz razloga sto kod nas rade od najlosijeg kvaliteta, a aluminijum nosi svoju oznaku: al mg3 i tu nema prevare.
Uostalom pogledajte upravo na sajtu Lunda i alumecraft ,kao i na youtube klipove sta sve rade sa tim camcima a sto se tice postojnosti i kvaliteta pa oni postoje vec 65 godina. Tacno je da oni sada idu jedno 3 generacije ispred nas i koriste aluminijum sa oznakom MARIN. A mi smo tek dosli na al mg 3 a ima mg 4 i mg5 izmedju medjutim i ti sto su radjeni od mg3 ima modela starih po 10-12 godina i nista im nefali. Ono sto sam od nekih iz kanade dobio kao informaciju (Svezu)jako se cene trimaranska korita u tim manjim varijantama glisiranja sa nekim dodatnim modifikacijama sto kaze kempi okvasenog dela radi postizanja maksimuma performanci plovnosti i stabilnosti....
njegos68:
--- Citat: Pingvin44 26, 10, 2011, 00:04:14 pre podne ---Boga mi Dacho ti se bash razumesh u nautiku i materijale :lol: :lol: :lol:
--- Kraj citata ---
Valjda genetika.. :lol: :lol: :lol: :lol:
eni blue:
Daci je to struka zato i dete zna, nije on trgovac posteni kao njegov tata, Daco samo opleti neka se vidi ko zna znanje. :tenk:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju