E, ovako treba... > Plovila
Turistički brodić
njegos68:
--- Citat: dača 23, 10, 2011, 19:13:03 posle podne ---to i moze da se uradi za te pare sa farbanjem i zastitom ali + motor i osovinski vod (dodatna lova).
--- Kraj citata ---
Ako se odlučim za ovakvo plovilo,biće to nešto ozbiljno,bezbedno,sa vodičima koji znaju jezike i animatorima + jedan gliser -extra za one koji vole brz obilazak i adrenalin.. e sad vidjećemo šta će od svega biti..
dača:
ako ima zenskih animatora ja se prvi javljam za probnu voznju (solo) :yahoo:
njegos68:
--- Citat: dača 23, 10, 2011, 19:17:29 posle podne --- I dalje zastupam varijantu projekat i krojenje gde je najpovoljnije pa u tablama do jezera i tu negde gde je zgodno izvariti.Dovuci majstora i pomocnika i kontrolisati ih stalno (neko ko zna sta da kontrolise) i tek kada zavrsi posao odvedes ga na jedan dan pecanja u Muriće (na neke rupe od 30m gde neki vade ogromne pastrmke -prica se ?)
--- Kraj citata ---
Ta varijanta je i meni interesantna,mada nebih bježao ni od nečeg novog ako je primamljivo.. Nenad Kesić iz Danibiusa je prodavao neko korito u osnovnoj farbi oko 7000 eura.. ima negdje na Akinom sajtu.. Šta mislite o tome? A što se tiče pastrmke ima je,ali nisam baš siguran da se lako lovi .. :taunt:
njegos68:
--- Citat: dača 23, 10, 2011, 19:21:34 posle podne ---ako ima zenskih animatora ja se prvi javljam za probnu voznju (solo) :yahoo:
--- Kraj citata ---
Može, al samo tatica! :lol: :lol: :lol:
dača:
daj link gde se nalazi pa da mudrujemo ?Kesic je dobar majstor !
ma pusti ćaleta on ce da vodi radnju a ja cu da radim radnju !
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju