E, ovako treba... > Plovila
Turistički brodić
njegos68:
--- Citat: dača 23, 10, 2011, 19:28:42 posle podne ---daj link gde se nalazi pa da mudrujemo ?Kesic je dobar majstor !
ma pusti ćaleta on ce da vodi radnju a ja cu da radim radnju !
--- Kraj citata ---
Evo linka.. http://www.plovidba.info/oglasi/camci/deplasmanci/turisticki-brodic-10-m-165.html
njegos68:
--- Citat: njegos68 23, 10, 2011, 19:37:05 posle podne ---
--- Citat: dača 23, 10, 2011, 19:28:42 posle podne ---daj link gde se nalazi pa da mudrujemo ?Kesic je dobar majstor !
ma pusti ćaleta on ce da vodi radnju a ja cu da radim radnju !
--- Kraj citata ---
Evo linka.. http://www.plovidba.info/oglasi/camci/deplasmanci/turisticki-brodic-10-m-165.html
--- Kraj citata ---
Jedino što je oglas star tacno godinu dana,ali otprilike je to smernica kako ja zamišljam taj brodić.. :) Šta mislite o ovome?
dača:
jako primamljivo ako se nalazis u toj prici -nisu to velike pare za to korito - cak sta vise da sada radis ovako nesto neverujem da bi neko u tom kvalitetu uradio ispod 10000e.Mada kriza je :lol: sve treba ispitati.??????
IKA:
Rizikujem da izazovem konflikt sa gdin.Kesićem, al njego skrenuo bih ti pažnju na kompletan tekst oglasa.
Dimenzije broda 10*3,3 što po mojoj matematici iznosi 33m2 a nosivost 52 osobe.
Koliko je to prostora odvojeno po osobi.Ovo bih ja pre nazvao konzervom za sardine , ako zaista ima nosivost 52 osobe.
Predstavljeni TAM-TAT ima dimenzije 12*4 i nosivost od 45 osoba.
Živeli
njegos68:
--- Citat: IKA 23, 10, 2011, 20:31:48 posle podne ---Rizikujem da izazovem konflikt sa gdin.Kesićem, al njego skrenuo bih ti pažnju na kompletan tekst oglasa.
Dimenzije broda 10*3,3 što po mojoj matematici iznosi 33m2 a nosivost 52 osobe.
Koliko je to prostora odvojeno po osobi.Ovo bih ja pre nazvao konzervom za sardine , ako zaista ima nosivost 52 osobe.
Predstavljeni TAM-TAT ima dimenzije 12*4 i nosivost od 45 osoba.
Živeli
--- Kraj citata ---
Dovoljno je i 30 osoba.. :friends:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju