E, ovako treba... > Plovila

Turistički brodić

<< < (4/8) > >>

dača:
Zoran je u pravu neki katamaran ili trimaran zbog osovinskog voda ... ali za te pare i za toliko ljudi nista valjano ?

njegos68:

--- Citat: ПЕЦОВ  23, 10, 2011, 18:58:19 posle podne ---e ovo deluje interesantno,jedino sto sam video da na jezeru svi imaju v oblik korita.ovako nesto uzeti kao orijentir

--- Kraj citata ---
Pa nije baš V... imaju ravno dno ali dosta usko a onda se stranice šire pod velikim uglom.. A krma je ista kao pramac.. e sad..

njegos68:

--- Citat: dača  23, 10, 2011, 19:08:03 posle podne ---Zoran je u pravu neki katamaran ili trimaran zbog osovinskog voda ... ali za te pare i za toliko ljudi nista valjano ?

--- Kraj citata ---
Pa mogao bih ja i da povećam malo budzet ali to mi je bila prva pomisao..

dača:
to i moze da se uradi za te pare sa farbanjem i zastitom ali + motor i osovinski vod (dodatna lova).

dača:
 I dalje zastupam varijantu projekat i krojenje gde je najpovoljnije pa u tablama do jezera i tu negde gde je zgodno izvariti.Dovuci majstora i pomocnika i kontrolisati ih stalno (neko ko zna sta da kontrolise) i tek kada zavrsi posao odvedes ga na jedan dan pecanja u Muriće (na neke rupe od 30m gde neki vade ogromne pastrmke -prica se ?)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju