E, ovako treba... > Plovila
Turistički brodić
dača:
Zoran je u pravu neki katamaran ili trimaran zbog osovinskog voda ... ali za te pare i za toliko ljudi nista valjano ?
njegos68:
--- Citat: ПЕЦОВ 23, 10, 2011, 18:58:19 posle podne ---e ovo deluje interesantno,jedino sto sam video da na jezeru svi imaju v oblik korita.ovako nesto uzeti kao orijentir
--- Kraj citata ---
Pa nije baš V... imaju ravno dno ali dosta usko a onda se stranice šire pod velikim uglom.. A krma je ista kao pramac.. e sad..
njegos68:
--- Citat: dača 23, 10, 2011, 19:08:03 posle podne ---Zoran je u pravu neki katamaran ili trimaran zbog osovinskog voda ... ali za te pare i za toliko ljudi nista valjano ?
--- Kraj citata ---
Pa mogao bih ja i da povećam malo budzet ali to mi je bila prva pomisao..
dača:
to i moze da se uradi za te pare sa farbanjem i zastitom ali + motor i osovinski vod (dodatna lova).
dača:
I dalje zastupam varijantu projekat i krojenje gde je najpovoljnije pa u tablama do jezera i tu negde gde je zgodno izvariti.Dovuci majstora i pomocnika i kontrolisati ih stalno (neko ko zna sta da kontrolise) i tek kada zavrsi posao odvedes ga na jedan dan pecanja u Muriće (na neke rupe od 30m gde neki vade ogromne pastrmke -prica se ?)
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju