E, ovako treba... > Plovila
Turistički brodić
deda:
Evo slike , nadjoh je!!Brodic je za oko 40 ljudi!!
dača:
na skadru u ovome leti kao u parnom kupatilu :diablo: :lol: inace za nase Beogradsko okruzenje idealan za celu godinu.A na skadru zna da se za cas podigne takvo nevreme i naprave takvi talasi da ih na dunavu nije bilo ? Njegose ispravi me ako gresim !
ПЕЦОВ:
e ovo deluje interesantno,jedino sto sam video da na jezeru svi imaju v oblik korita.ovako nesto uzeti kao orijentir
njegos68:
Deda,ovo je nešto kao restoran,ja bih samo za razgledanje... S obzirom na velike talase koji znaju da budu na S. jezeru,trebalo bi da bude otporan na iste... Prvi čamci-brodovi koji su prevozili turiste,naručio je Montenegroturist...bile su to tri brodice..inače su napravljene u nekom brodogradilištu u Srbiji,..projektanti iz tog brodogradilišta su projektovali tradicionalni čun i srazmerno ga uvećali.. ti brodovi i danas plove i pokazali su se kao najbolji za ovo pdneblje..e sad ima i drugih dobrih.. ovo je jedan od tih brodića..
njegos68:
--- Citat: dača 23, 10, 2011, 18:57:30 posle podne ---na skadru u ovome leti kao u parnom kupatilu :diablo: :lol: inace za nase Beogradsko okruzenje idealan za celu godinu.A na skadru zna da se za cas podigne takvo nevreme i naprave takvi talasi da ih na dunavu nije bilo ? Njegose ispravi me ako gresim !
--- Kraj citata ---
Ne griješiš!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju