E, ovako treba... > Plovila

Turistički brodić

<< < (3/8) > >>

deda:
Evo slike , nadjoh je!!Brodic je za oko 40 ljudi!!

dača:
na skadru u ovome leti kao u parnom kupatilu   :diablo:  :lol: inace za nase Beogradsko okruzenje idealan za celu godinu.A na skadru zna da se za cas podigne takvo nevreme i naprave takvi talasi da ih na dunavu nije bilo ? Njegose ispravi me ako gresim !

ПЕЦОВ:
e ovo deluje interesantno,jedino sto sam video da na jezeru svi imaju v oblik korita.ovako nesto uzeti kao orijentir 

njegos68:
Deda,ovo je nešto kao restoran,ja bih samo za razgledanje... S obzirom na velike talase koji znaju da budu na S. jezeru,trebalo bi da bude otporan na iste... Prvi čamci-brodovi koji su prevozili turiste,naručio je Montenegroturist...bile su to tri brodice..inače su napravljene u nekom  brodogradilištu u Srbiji,..projektanti iz tog brodogradilišta su projektovali tradicionalni čun i srazmerno ga uvećali.. ti brodovi i danas plove i pokazali su se kao najbolji za ovo pdneblje..e sad ima i drugih dobrih.. ovo je jedan od tih brodića..

njegos68:

--- Citat: dača  23, 10, 2011, 18:57:30 posle podne ---na skadru u ovome leti kao u parnom kupatilu   :diablo:  :lol: inace za nase Beogradsko okruzenje idealan za celu godinu.A na skadru zna da se za cas podigne takvo nevreme i naprave takvi talasi da ih na dunavu nije bilo ? Njegose ispravi me ako gresim !

--- Kraj citata ---
Ne griješiš!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju