E, ovako treba... > Plovila
od virtuelne do stvarne lađe
zoki novus:
Lepo kaze nas narod: ko neplati na mostu plati na cupriji...
A da uzmes ti nekog DMB-a ?
mesechar:
ARSO to stvarno ispade težak raritet ali mogao bi da vidiš da li odgovara neki drugi motor recimo sledeći od 1400cc ili od renoa 4 1100cc oni su svi isti tako da bi mogao da iskopaš neki dobar od petice ili četvorke ..i bog da te vidi oni se kreću cenovno oko 150 evrića....
broker975fx:
--- Citat: zoki novus 20, 03, 2012, 21:33:55 posle podne ---Lepo kaze nas narod: ko neplati na mostu plati na cupriji...
A da uzmes ti nekog DMB-a ?
--- Kraj citata ---
Da ja bih išao na ovu varijantu ili možda na mali torpedo, ne znam koliko u tom rendži ima konja sada ali sam prilično siguran da će lađa sa 10 ks sa dizela ići na nivou ovog benzinca a vrlo verovatno i bolje uz to i jeftinije a imaćeš pravi brocki motor
mesechar:
ma da jednocilindrični dmb pola ljudi ga je izbacilo sa čamaca zato što su prevazidjeni bučni drkenjaju...i sad predlažete čoveku da na kopču za benzinski motor budži dizelaša tri puta slabijeg da da taj renolić je najmanje trijes konjića...ccccc ..ja reko zajebavate čoveka ffff
broker975fx:
--- Citat: mesechar 20, 03, 2012, 23:45:02 posle podne ---ma da jednocilindrični dmb pola ljudi ga je izbacilo sa čamaca zato što su prevazidjeni bučni drkenjaju...i sad predlažete čoveku da na kopču za benzinski motor budži dizelaša tri puta slabijeg da da taj renolić je najmanje trijes konjića...ccccc ..ja reko zajebavate čoveka ffff
--- Kraj citata ---
Pa baš zato što ga mnogi sada izbacuju i menjaju za vanbrocku varijantu se može naći za male pare. To je motor koji te sigurno neće ostaviti i čije je održavanje jako jeftino pri čemu na sat rada troši ispod 1,5l. Niko nije rekao da budži nešto na postojeću kopču, DMB obično idu uz Hurt kopču, osovinu i elisu - pošto čovek koji ga prodaje skida osovinski vod i prelazi na VB. Što se konja tiča to je na vodi vrlo relativna stvar a to znaš i sam, moj brod ima samo 70ks i sa njim mogu da vučem ili guram svaki ponton ili splav, neko drugi ima 120 ks pa to ne može a brzine su nam tu negde. Sa tih renoovih 30 ks ništa on neće ići brže od DMB 10 ks stim da će se jeftinije voziti sa DMB
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju